There'll be none of him no more.

259691-90

Inte världens bästa dag att fira nyår på. Jag vet inte ens varför jag har gett mig in i nyårskarusellen.. Det känns lätt ovärt att svira till det ikväll. Jag är mycket medveten om att jag är väldigt negativ idag men det är verkligen inte en bra dag. Inte nog med det så börjar det ju så klart att snöa och genast sjunker temperaturen till 727803 minus grader så att jag kommer förfrysa min härliga vagina ikväll. Jag tänkte nämligen spatsera omkring i min kortkorta klänning och high heels. Alltså inga byxor här inte. Jag känner för ett glas vin. Ett glas vin låter som en utomordentlig idé. Jag ska genast tappa upp ett. Nu tycker säkert hela svenska folket att det är alkolistvarning på mig men det struntar jag fullständigt i. Svenska folket är verkligen för up tight. Svennarna borde resa och se världen lite mer.

I cried for you on the kitchen floor.

Hur kommer det sig att jag fick mer ragg när jag var 27 kg tyngre? Jag förstår ingenting.. Speciellt inte eftersom alla idioter så gärna vill påpeka att jag har blivit one sexy mama efter alla jävla kilo. Ingenting får man för mödan inte. Kanske borde man äta upp sig igen så alla kläderna passar? Jag är inte bitter. Inte jag inte.

I hate you for doing this to me.

Vissa dagar finns det ingenting värre än att jobba. Idag var en sådan dag. Idag var en jag-vill-dra-täcket-över-huvudet-och-inte-träffa-människor-dag. Det var bara att dra på sig leendet och styra skorna mot jobbet. Varför kan människor inte lära sig att jag bara har två armar, och att jag ger blanka fan i att dom kommer ofta för att tillfredställa sina alkolistbehov eller för attt stilla sitt spelberoende? Det ger dom inte den minsta förtur. Inte när jag huserar i baren i alla fall, och det hjälper absolut inte att sitta och skrika på mig tvärsöver hela puben eller tjata. Jag kommer inte snabbare för det utan då tar jag snarare längre tid på mig. Stamgäster och folk med ett spelberoende får också ta en kölapp. Det ska väl inte vara så jävla svårt?


Nothing is in front of me, I feel I can't even breath.

Jag fick ju självklart veto igår så vi styrde våran kosa mot vårat hak men inget dansgolv blev det. Det var en ganska skön kväll. Jag satt ner i min guldiga klänning (som tog över en timma att välja eftersom jag i vanlig ordning inte tyckte att jag ägde några kläder och eftersom jag tyckte att alla mina klädesplagg la till 10 extra kilo på magen) vid ett bord hela kvällen och kollade på boxning och sumobrottning nykter. Ingen av pumorna kände sig speciellt taggade till varken alkohol eller utgång. Vid hemfärd var det så fruktansvärt kallt att jag tog en taxi hem. Yes, you heard me - taxi. I natt var jag pinsamt lat men jag var värd det. Jag spenderade inte en ynka krona på krogen. Inte ens på inträde.

I need you right now.

Hör och häpna gott folk - igår var jag ute och gjorde dansgolvet osäkert men drack endast en öl. För första gången i mitt tvåsiffriga liv har en öl stannat vi en öl. Jag förtjänar applåder mina vänner, det gör jag. Nu ska jag ner och visa mitt vackra tryne på systemet. Där efter vankas det matshopping, och ikväll är det tjejvarning på min lägenhet då vi ska äta middag här. Vi har sagt att det ska vara en hemmakväll men eftersom det endast är 5 ynka minuter gångavstånd till dansgolvet kanske det bli andra bullar om jag fåt bestämma.

Nothing last forever.

När man inte längre minns är det dags att tänka om. Hur kom jag ens hem i morse? På fullaste allvar ska jag nu hälla ut spritflaskorna i mitt kylskåp och sätta in alla mina pengar som jag gör av med på krogbesök och alkohaltiga drycker på mitt sparkonto inför kommande stora utgifter. Det här är kanske okay om man har nått 50-sträcket, om ens det.. Jag vet inte ens i dagens läge om jag vill fira nyår, men å andra sidan att sitta hemma som vilken ensam tant som helst känns ju heller inte speciellt kul. Mest tråkigt att jag avbokade min billiga biljett till Malmö för lite härlig ledighet med shopping i Köpenhamn och alla biljetter idag kostar en hantverkarhundring vilket är en utgift jag inte är villig att betala. Ingen snäll själ som vill köra mig?


I'm the one who crashed and burned.

259691-89

Precis som i vanlig ordning sitter jag här och är stressad utan dess like och gör ingenting åt saken. Jag måste sminka mig á la fest, klä mig á la fest samt packa ner arbetskläder i en påse, äta middag och sedan bege mig till jobbet. Allting inom en och en halv timme. Jag jobbar 18-01 ikväll med förfest på jobbet och därefter vankas det utgång och en härlig efterpärla som vara ända in på morgonens småtimmar. Ikväll kan vad som helst hända..

I'm lookin' hot, cause you know we are holding it down.

För att vi vet hur man gör det och ikväll gör vi det så klart igen. Inte ens julafton kan sätta käppar i hjulet. Vinet står redo på bordet och straxt spatserar vi vidare i våra high heels för att svänga om våra tushies på dansgolvet.


I know I've been a real bad girl.

259691-89

Varför vill ingen av mina så kallade vänner gå ut och äta med mig? Det är tacken det. Att laga mat är överskattat i min värld. Jag får helt enkelt dyka ner på stan för lite snabbshopping och därefter gå för lite take away för att mätta min mage innan jobbet. Jag borde skaffa mig en karl med goda kunskaper i köket. Förhoppningsvis så kan min okända man jag ska gå på dejt med i januari laga mat. Han sa att han skulle bjuda mig på mat. Han sa dock aldrig om dejten skulle utspela sig på hemmaplan eller på en restaurang men eftersom det är första dejten och han är okänd så föredrar jag en fin och dyr middag ute utifall att det skulle råka visa sig att han är en våldtäktsman eller kanske en pedofil..

Just call me angel.

259691-88

Jag gick precis ner i tvättstugan för att tvätta lite undies och någonting att dra på mig på julafton, eftersom jag hört att man ska vara finklädd då, och möttes av två maskiner som var i full gång att tvätta någon annans kläder. Jag kom på mig själv med att stå och svära ett x-antal ramsor eftersom jag ska jobba ikväll och kan inte tvätta senare. Så klart hade jag inte ens tid idag för tvättning utan igår. Jag får glädja mig åt att jag jobbade extra igår och hade ändå inte kunnat tvätta. Jag får gå naken idag på jobbet och tvätta imorgon helt enkelt. Om jag inte hade endast kanske 600 riksdaler kvar att leva på skulle jag gå ner på stan och köpa nya kläder att ha på mig. Vilket är ett återkommande inslag i mitt liv då jag inte är skapt för hushållssysslor.

No one can get in the way of what I am feeling.

Devil In Prada gör mig otroligt frustrerad. Varför har hon lösenordsskyddat sin blogg? Någon, vem som helst, som har hennes användarnamn och lösenord? Eller varför inte hennes mejl så att jag personlingen kan be om det innan jag börjar gråta. Jag har aldrig förstått det fina i att lösenordsskydda bloggar på internet. Om det är så privat får man väl skaffa en dagbok med lås att lägga i nattduksbordslådan bland kondomer, vibrator och andra smaskigheter.

Nobody in this world knows me the way you know me.

Går människor ens ut på en tisdag? Ptja.. jag är tydligen en av dom. Igår efter jobbet gick jag och en god vän för att ta en öl innan vi skulle hem och baka mitt i natten. En öl slutar aldrig vid en öl. Jag borde ha lärt mig det vid det här laget. Inte kan man väl tacka nej till gratis shots? Gratis är gott. Efter att ha intagit våra shots och fått med oss mjölk hem från krogen då vi insett att jag inte ägde någon och ingenting är öppet efter midnatt i våran härliga stad (vad hände med seven eleven?) så begav vi oss hem och bakade en kaka. Sedan hade vi uppesittarkväll med min donna till kompis ex. Somnade runt 5-snåret kanske vilket resulterade i att vi gick på jullov igår istället för idag, men vad gör det om 100 år..

You make me so crazy.

259691-86

Jag skulle köpa ett par nya pumps som jag hade hittat för småpotatis igår och begav mig ner på stadens alla gator. Jag kom ju så klart inte hem med ett par pumps utan en massa andra saker, bland annat ett par platta skor från H&M. 1. Går jag ens i platta skor förutom på jobbet? 2. Är det ens okay att köpa ett par svarta tygskor med snörning och dragkedja från H&M och tycka att dom dessutom är snygga? Utöver det så inhandlade jag knästrumpor, klänning, smink och andra onödigheter. Allt för att vi kör en utgång ikväll igen. Idag måste jag tillbaka ner i julhetsen och köpa ett par svarta trosor så att jag inte lyckas med en Shitney Spears eller en Lindsay Lohan under kvällens stundande festligheter.

Tell me what you get your body from.

Är det inga människor uppe så här dags? Jag ligger här vaken i protest mot att jag snart måste kliva upp ur sängen igen med en vagina som är nypumpad med antibiotika. Jag somhade tänkt ligga på onsdag och jag får inte ligga på fem hela dagar. Stackars mig. I beskrivningen står det nåt i stil med att man ska undvika att ha sex, betyder det då att man kan ha det? Det står ju inte att det är förbjudet.. Nu tycker jag att alla ni vakna människor ska ta och svara på det här åt mig. Jag behöver ett svar, där med basta.


I miss that town.

259691-85

Min livmodernågonting har sagt upp sig så jag har fått något härligt medel vid namn Antibiotika som ska sprutas upp i härligheten. Därav har jag varit och shoppat på apoteket för närmare 300 riksdaler. En absurd summa pengar. Tänk vilken lycka dessa pengar skulle skänka mig om jag bara fick spendera dem på annat. Ett par nya pumps kanske. Hittade ett par riktigt fina för endast 200 spenar idag. Småpotatis. Jag ska minsann inhandla dem även om min budget säger någonting helt annat. Eftersom jag bara lever en gång måste jag ju ha snygga skor på mina fötter. Våga vägra platta skor.

You cut me open.

259691-84

Jag blir lika frustrerad var eviga gång jag talar med min moder i telefonen. Om inte julen var så viktig för min mormor , och speciellt nu när morfar inte finns vid min sida längre, så hade jag avsagt mig julen. For real. Efter julen är det slutdaltat från min sida. Jag tänker inte kontakta min mamma i första taget. Jag orkar inte med denna dåliga stämning och att det bara jag som är den felande länken. Hon har satt sin sista potatis i mitt liv.

You gonna remember me.

Jag gillar mest att jag och min kära kollega på 25 + 10 drack på jobbet igår för att sedan svira till det efteråt. Våran chef gav oss en tredjedels flaska Absolut mandarin att förtära i smyg i köket. Jag säger då det. Superlyckad kväll.
Nu återstår det bara att se om bartendern uppskattade mitt lilla brev; "Nästa gång vi åker samma buss borde vi talas vid. 073xxxxxxx. / Tila"

I don't kiss and tell.

1-jävla-0 till mig. Äntligen är jag med i matchen igen efter över ett och ett halvårs uppehåll. Oh lord, nu är det bara att tuta och köra.

I don't care what they say.

259691-83

Jag vet inte riktigt varför jag fick för mig att det var en hejdundrans idé att ta hem en gammal dejtingpartner i natt. Det kändes som en lysande idé igår och lite av raka motsattsen just nu. Jag ska nog inte analysera allting den här gången utan bara ta det som det kommer. Jag tror att jag ändå ska ta och slänga iväg ett litet vackert sms senare. Jag vet att hälften av min vännerkrets vill slå mig gul och blå just nu och jag vet också att jag helt klart förtjänar det, men allt jag vill är att ligga. Jag ser inget fel i det? Alla har vi våra behov..

Without me you'll be fine, right?

Vissa dagar älskar jag mina vänner från botten av mitt hjärta, men bara vissa dagar. Idag är en av dem. En av alla mina vänner i krig kommer hem till mig senare för att laga mat åt mig. Jag är för lat, och för dålig, för att laga mat själv. Jag borde inte få bo ensam. Jag är inte bara en fara för mig själv utan även för allmänheten när jag sätter fart i köket. Kanske borde jag anställa henne som kock? She's fuck ass fine. Det är inte alla som har det så här bra. Vänner som kommer över och håller hov i köket för att se till att man får mat i magen. Nu är ni bra avundsjuka, eller hur?


I don't know what I would do without you.

Jag har idag gjort en god gärning genom att bjucka en av alla mina vapendragare på bio. Vi såg American Gangster. Jag tänker inte gå in något vidare på det för det är inte intressant. Det intressanta i denna historia är att när filmen var slut och vi går ur salongen mot utgången så är utgången låst och vi är fast inne på biografen. Vi sprang då runt och in i alla rum där man inte bör vara för att leta efter någon, vem som helst, som jobbar där så att denne kan släppa ut oss. När vi väl fick tag på mannen som jobbade där berättade han att han hade låst in oss och gått därifrån för att sätta upp affischer. Det är tacken det.


Oh lord.

259691-81

Jag är en sån partyprisse. Igår vankades det så klart utgång som vilken annan onsdag som helst. Stället var tomt på folk men på oss gick det ingen som helst nöd. När det närmade sig stängning styrde vi upp en härlig efterpärla med ett par härliga grabbar där vi körde sanning och konsekvens vilket slutade med att alla hånglade med alla. Efter ett par timmar (timmar skulle så klart kunna vara minuter eller likväl vara en halvtimme eftersom jag är ägare av ett par minnesluckor, ingenting nytt) och ett för stort intag av alkohol drog jag vidare på vad jag trodde skulle bli ytterligare en efterpärla fast lite mer naket och i någons säng. Allting slutade med att denne man av okänd anledning rusade upp och ut i köket för att skrika till sin pappa att det låg en psykopat i hans säng som var fullständigt dum i huvudet och att hans pappa skulle göra någonting åt saken. I detta skrikande deckade jag och fick stanna kvar i sängen medans mannen sov på soffan. När dennes väckarklocka ringde var det bara att dra sig upp ur sängen och fara till skolan. Väl där insåg jag att jag inte var fullt nykter och absolut inte kapabel att servera 93 gäster så det vara bara att åka hem. Alla dessa äventyr jag är ute på.. Hur ska det här sluta?

I want your body and soul.

Uhu, snart måste jag bege mig mot jobbets härliga portar och välkomna alla härligt fulla gäster med öppna armar. Idag har jag mest lust att dra täcket över huvudet och inte tala med någon men tyvärr så går det inte till så här i världen. Speciellt inte eftersom jag shoppar till jag droppar varje dag. Idag inhandlade jag ett par nya stövlar. Häromdagen köpte jag en svart tröja att ha på jobbet och nya underkläder eftersom jag inte orkar tvätta. Det är dyrt att vara jag. Vi lever i en hård värld helt enkelt. Nu ropar min pyttipanna från frysen..

As soon I came out the womb my momma knew a star was born.

259691-80

Damn, vilken god drink jag slängde ihop på jobbet. Jag är en kick ass bartender, men det var ju ingenting vi inte visste. Dock var det en mindre trevlig dag på jobbet. Jävla gäster. Borde lära sig vett och etikett. Jag är säkert lika vidrig när jag har intagit ett par centiliter för mycket av en alkoholhaltig dryck men det är inte samma sak. Jag ljuger mest eller hittar på saker. Kan även hända att jag lovar bort mina vänner till främmande människor så att jag själv ska kunna dra över någon. Jag ska nog skriva en handbok hur man för sig i närheten av bartendern och dela ut på mitt jobb.

I might be a young girl but I know how to have fun.

Mitt The Hills abstinens blev så starkt att jag inte visste var jag skulle ta vägen och då i ren frustration bestämde jag att jag skulle gå in på MTV och testa att ladda hem Adobe 9.0 igen och om det inte funkade så skulle jag kasta ut datorn genom fönstret. Allting var ju så klart installerat och klart nu. Fråga mig inte hur det gick till. Jag är för glad för att bry mig. Lauren är bara för klockren ibland; "I wanna forgive you and I wanna forget you." Där fick den där jävla slynan Heidi vad hon tålde. Rätt åt henne.


And I can't stand you.

259691-79

Jag är fly förbannad på min dator. Här går jag och får en dator av mormor och tror att allting ska bli frid och fröjd i mitt liv igen men tji fick jag. Jag fick en dator med Windows Vista och jag kan inte ladda ner Adobe 9.0 för den vägrar tillåta mig göra det. Jag kan inte se på The Hills utan Adobe 9.0. Jag kan inte ens gå in på MTVs hemsida. Tror ni det är en giltig anledning för att lämna tillbaka datorn?

I live on memories.

Jag måste göra något drastiskt åt min design. Någon som känner sig manad? Inte jag i alla fall. Det är deprimerande att printa ner mitt innehållsrika liv med denna träiga design.

Tell me what it is you like.

259691-78

Nu sitter jag här ensam efter en kväll på jobbet i min storskjorta med tända ljus och tycker synd om mig själv (så klart, vem skulle jag annars tycka synd om?). Det är tydligen fruktansvärt lätt att vara efterklok när man vandrar i mina skor. Jag skulle ha legat med Sveriges snyggaste man när jag hade chansen. Nu menar jag inget sånt här litet kasst fylle-ligg utan ett sånt där redigt ligg som pågår hela natten och förmiddagen. Kanske till och med ända in på kvällskvisten om tid finns. I alla ställningar. I fler omgångar. Jag försökte få till det med denne hunk ikväll istället men jag är körd. Bränd. Jag har bränt alla broar. Jag har skitit i det blå skåpet. Han svarade inte när jag ringde. Jag funderar på att officiellt gå ut i media med att jag är en stalker och ringa igen. Vad tror ni om det kära läsare?

Lets rock the night away.

259691-77

Fy vale mig. Nu ropar jobbet medans jag sitter här och drömmer mig bort. Jag drömmer så klart om att jag står på ett dansgolv i mina pumps, allt för mycket smink och med en drink i högsta hugg. Jag får hålla ut till onsdag, kanske torsdag också? Jag tycker att torsdag borde vara lill-lördag no. 2. Jag får helt enkelt införa det i min vännerkrets nästa vecka. En mycket bra idé tycker jag.

Baby, don't be shy.

Djurplågare? Jag? Inte alls. Ensam? Jajjemensan. Jag fick inte köpa mig en guldfisk i en glasskål på fiskaffären för att den äldre herren i kassan ansåg att det skulle vara djurplågeri mot den stackars fisken. Inte visste jag att en guldfisk var så krävande och behövande. Stort utrymme och rätt temperatur. Temperaturen kunde man tydligen endast få med en pump. Kan man inte bara sticka en tröja till den? Allt jag ville var ju att ha någon att komma hem till..


Back on track.

Fy fan vad skönt det är att vara tillbaka i internetvärlden. Flyttade hemifrån för en månad sen och ägde så klart ingen egen dator, eller ett telefonjack för den delen. Idag tog min mormor sitt guldkort i ena handen och mig i andra för att gå med stora steg och inhandla en dator till mig. Tack gud för momor. Äntligen har jag någon att berätta mina bravader för. det har varit ett par härliga den senaste månaden..

RSS 2.0