Happy fucking birthday.

259691-56

Idag fyller en av mina bitches år så vi ska fira med pompa och ståt, åtminstone så kan vi låtsas. Jag ska hem till henne och mingla ett tag. Ligga på soffan och gotta mig, kanske äta en bakelse eller två. Min närvaro får vara hennes present för tillfället för jag är fattigare än en kyrkråtta. Jag tycker att det är en ganska bra present, för vem vill inte vara i min närvaro?

Sorry, blame it on me.

Idag mår jag som jag förtjänar. Trots att jag drack sprit igår så ställde jag inte till med några scener. Jag gled mest omkring och var förvånansvärt trevlig inte bara mot vänner utan även mot alla motherfuckers som jag alltid stöter på när jag är ute och gör staden osäker. Jag tror drama queenen i mig har somnat.


I wanna see you move it, move it, move it.

259691-55

Ikväll gör vi det igen. Vi ska skratta, skåla och svänga om våra tushies på dansgolvet. Jag har en känsla av att den här kvällen kommer att sluta härligt galet.

Som alla andra kvällar då jag ska bege mig på äventyr så sitter jag här istället för att göra nytta. För närvarande är min klädsel naken med en handduk och en av mina kära vänner är på ingång för lite mat och dricka. Jag vet inte vad för trasa som ska få pryda min kropp kvällen till ära. Min garderob känns livlös, men eftersom en skönhet klär i allt så lyckas jag säkerligen ikväll också. Precis som alla andra dagar.

Working 9 to 5.

259691-54

Det är hårt att vara en arbetande kvinna. Jag önskar att jag var ledig och kunde njuta av solen som verkar dyka fram nu. Verkligen passande, verkligen. Ett få en snygg bränna vore ju inte helt fel. Jag får väl fortsätta att besöka min bästa vän solariet om jag vill skifta i en snygg nyans. Jag är inte alls bitter. Inte jag inte. Har jag tur kanske jag kan lapa lite sol när jag packar mina väskor för att fly land och rike till Indien om några månader..

It's too late to apologize.

259691-53

Jag är officiellt en stalker men det är helt okay. Om människan inte svarar på mitt sms, eller i telefonen, så får denne ta och skylla sig själv. Jag ger upp. Jag lägger ner. Jag kastar in handduken. Jag signar ut helt enkelt. Det här är anledningen till att jag inte brukar gå och börja tycka om män. Jag gillar inte att gå runt och tycka om bara så där. It ain't my style. För en gångs skull så kändes allting bra, riktigt bra faktiskt, och nu har allt gått i stöpet och jag vet inte vem jag ska skylla, men jag är nästan säker på att vi var två om saken. Som tur är har jag hört att när en dörr stängs så öppnas en annan. Jag får helt enkelt ta näste man i kön.

I just want to be with you.

Idag avsäger jag mig livet. Tack på förhand.

I'm gonna party like a rock star and hit a bunch of strip bars.

259691-50

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, och på grund av detta så börjar jag känna mig väldigt otaggad och väldigt stressad. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. Ibland kan jag inte ens välja underkläder för dagen. Med tanke på att jag heller inte vet när min kompis dyker in för att börja sippa på sin alkohol vet jag inte hur lång tid jag har på mig att plocka undan i mitt rum, tvätta min fötter som har en härlig doft av fotsvett och ordna med min klädsel. Jag borde lämna datorn i skrivande stund men jag tror bestämt att jag ska mingla vidare och gå naken ikväll. Det låter enkelt och bra, don't cha think?

It's like were our own brat pack we're always kickin' back.

259691-52

Mitt löfte om att ta det lugnt med alkoholen håller inte längre. Sex vita dagar räcker för min del. Ikväll ska jag dricka ett par glas vin med start alldeles straxt och därefter ska jag och en kär vän svänga om våra tushies på dansgolvet hela natten, och jag har en känsla av att mitt glas inte kommer innehålla alkoholfria drinkar på krogen. If you see us on the floor - you'll be watching all night.

I'm coming home to you.

Jag har nu kammat hem vuxenpoäng genom att skaffa jobb, två till och med. Det ena började jag på riktigt på idag och det andra börjar jag på nästa fredag. Jag älskar verkligen det här jobbet jag har nu. Rena rama dagiset. Detta är anledningen till lack of updates.

I don't feel like talking.

259691-49

Jag har inte bränt alla broar, inte alls. Nu känns min karatefylla genast mycket bättre. Vad som däremot inte känns lika lyckligt är att mannen i fråga inte kommer hem förens på torsdag natt för att sedan fly land och rike på måndag igen. Jag är inte speciellt förälskad i landslaget just nu för jag vill ha denne man hemma nu och inte om två månader.

But you really need to listen to me.

Som pricken över i:et på min ångestfyllda dag kom jag plötsligt på att jag måste köpa en ny Ipod. Min är endast tre månader gammal men har redan kastat in handduken. Elgiganten kunde laga den men det skulle kosta mig lika mycket som att köpa en ny. Nu måste jag punga upp tvåtusenjävlafemhundra riksdaler. Jag tror att jag får ta en livlina och ringa min mormor.


I'm not okay (I promise)

Jag är fan den dummaste människan jag känner. Jag förstår inte att det är möjligt att vara så dum som jag är. Jag har med största sannolikhet bränt alla broar. Min bästa vän ågren är på besök idag och jag har en känsla av att han tänker stanna ett tag.

Jag vet att jag inte tål sprit och alla som känner mig vet det lika väl men ändå skulle jag promt dricka det igår. Jag har inte den blekaste om varför jag tyckte ordet sprit klingade så bra i mina öron igår att jag var tvungen att dra i mig ett par drinkar. Nu minns jag ingenting alls och sitter här med min ångest och skäms. Det känns inte okay, och jag vet någon annan som säkert inte heller tycker att det är okay. I'm not o-fucking-kay.
Tur i oturen så har jag fått två jobb och har numer inte speciellt mycket fritid att förtära alkohol på och har därför bestämt att jag ska ligga lågt med alkoholen ett tag. Jag behöver det. Dem senaste gångerna har det blivit för mycket av det goda, tyvärr..

I wanted you to love me.

259691-48

Gah, jag avlider. Idag måste jag lämna in min Ipod på lagning. Jag vet ínte hur jag ska överleva utan den. Jag bär alltid den med mig var jag än ska. Ibland låter jag även mina öron fyllas av dess ljuva stämma hemma också. Fast å andra sidan är det kanske bättre att ha en hel Ipod än ingen alls, men just nu känns det inte så..

I heard that you were talking shit.

259691-47

Det känns inte helt great att jag har spenderat min dyrbara tid på en människa som fortfarande verkar vara fast i mellanstadiet. När man börjar närma sig 20 sträcket är det väl inte så svårt att ta en diskussion med den berörda partnern? Uppenbarligen har hon ett stort problem med mig vilket är synd för jag hade inget problem med henne alls till den här dagen dök upp i min kalender. Hon är inte ens värd detta inlägg. Bitches I hope you know I won't stop until I hit that hoe.

It's an endless summer.

Imorgon ska jag bege mig på anställningsintervju, eller jag vet inte ens om det är det.. Chefen hade sagt att han ville prata med mig så jag ska dit och luncha med one sexy mama och samtidigt ha ett möte med chefen. Jag dock ingen som helst aning om vad det är för ställe, vad det heter eller dylikt men det är money, money, money. Just nu skulle jag kunna skrubba gatorna med en tandborste för att håva in lite pengar. I sommartider lever jag helst inte i fattigdom.

You can't be saved if you can't be found.

Jag känner mig lite sliten efter en wild night out med ett gäng sköna pumor. Jag entrade min lägenhet efter 6 snåret i morse och sussade sött ända fram till klockan 16. Gratis alkohol, en skara okända men härliga människor och bra musik - kan måndagsäventyr bli bättre? Thank God for summer.

What you're givin' I am happy to be takin'.

I'm a lot to handle
You don't know trouble but I'm a hell of a scandal
Me I'm a scene I'm a drama queen
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen

You can't say what you wanna.

259691-45

Jag känner mig inte alls i form för att slita som ett djur utan lön med otrevlig personal idag igen för att bevisa att jag kan. Dem är i behov av personal, och vill dem att jag ska stanna bör dem behandla mig med respekt, men den som ger sig in i leken får leken tåla. Tyvärr så kan jag inte ge dem fingret och gå därifrån för då kan jag kyssa alla andra jobb här adjö också. Är inte livet bra underbart ibland?

Istället för att jobba skulle jag hellre se mig själv sippa på dyra drinkar i high heels och svänga om min tushie på dansgolvet. Varför blir jag inte serverad saker och ting på guldfat? Jag förstår inte..

You're the right kind of wrong.

Jag var nyss inne och minglade på cdon för att jag tänkte att jag skulle beställa hem lite sommarläsning då jag fann två böcker som är ett måste i min hylla: Kaxiga tjejers guide... till att få vad de vill ha och Kaxiga tjejers guide... till det perfekta partylivet. I den förstnämnda boken finns det ett test där du kan ta reda på hur kaxig du är. Mitt svar blev följande:

Megakaxig tjej

Om du svarade C på de flesta frågorna är du kaxig in i benmmärgen - och oemotståndlig. Föräldrar fruktar dig, barn avgudar dig, husdjur följer dig överallt och dina vänner vill i hemlighet vara som du. Grattis. Du surfar på toppen av vågen. Njut!


You're not alone.

Med snor i hela hjärnan och nysnigar som skulle kunna kamma hem segern i en vem-kan-nysa-flest-gånger-i-rad-tävling ska jag om några minuter ta mitt pick och pack för att åka och provjobba för jobbet som bartender, och jag kan meddela er att det känns allt annat än bra. Jag skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet men pengahora som jag är så känns inte det som en bra taktik. Vi köttar på så får vi se hur det går helt enkelt, men eftersom jag kickar ass så kommer det att gå galant.


I've got needs.

259691-44

Inom 24 h kommer det att dyka upp lite förfriskningar hos Cocoo, och jag skulle mer än gärna vara innehavare av ett par stycken av dessa plastarmband. Dock inte ringarna. Jag är ingen direkt ring-tjej. Smala armbanden går på 165 spenar medans dem tjocka armbanden går för 195 spenar. För den som gillar ringar ligger priset på ljuvliga 125 spenar.

I've got to be with you somehow.

Anställningsintervjun gick bra och jag ska provjobba både torsdag och fredag. Dock känner jag mig inte så positivt inställd till detta ställe då jag har varit där ett par gången och tycker att det är äckligt och ohygieniskt. Gubben som jag hade min intervju med målade upp en fantastisk bild av hur duktig hans personal är. Hah, kanske borde han gå dit som gäst en gång eller två..

I've got my eyes all over you baby.

Idag har jag och mormor varit och handlat sport-bh och vanlig bh till mig, eller ptja.. mormor handlade och jag fick. Jag betalade ett bh-linne, och det måste vara ett av dem skönaste linnen jag har i mina ägor. Så fort jag får min barnpension ska jag slå till på ett till i en annan färg. Jag älskar verkligen Bodyco. Dem har så trevlig personal och affären är helt underbart mysig. Jag brukar springa omkring halvnaken där. Jag känner mig som hemma i den affären.


You fill my heart with laughter.

259691-46

Oh, sweet moder.. jag fick precis reda på att jag ska på anställningsintervju klockan 20.00. Jag känner mig väldigt nervös. Just nu sitter jag och fösöker fundera ut vad vilka kläder som ska få pryda min kropp dagen till ära. Det vore väldigt skönt att få ett jobb speciellt som bartender då jag efter sommaren kan kombinera både studier och arbete. Lite slantar i plånboken sitter ju verkligen aldrig fel.

And you're the perfect thing to say.

Pamela Anderson

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte bara var en dejt och ingenting mer för jag vill ha så mycket mer. Han känns som en perfect match även om det finns saker som jag aldrig trodde att jag kunde acceptera hos en man. Nu är det endast tiden som kan utvisa vad som ska hända. Jag tycker verkligen inte om när jag inte har kontroll på läget.

RSS 2.0