We're gonna make love.

259691-13
Onsdag är min absoluta favoritdag på veckan eftersom det är Men In Trees och Grey's Anatomy. Snart ska jag ta en skål med glass och bädda ner mig i soffan för att se det förstnämnda. Därefter ska jag nog ta och fylla min mage med en kopp varm choklad. Allting för att försöka få min hals att må bättre eftersom jag verkligen behöver bli frisk. Gärna igår.

I don't wanna climb no walls.

Jag vill verkligen ha ett halsband med min bokstav i á la Eva Longoria. Att det sedan kostar $ 1,930.00 spenar är en annan femma vilken jag inte tror min plånbok godkänner. Eftersom jag har valt fel yrkeinriktning för att bli rik är det enda sättet för mig att få alla dessa underbart dyra saker jag drömmer om att gifta mig med en välbärgad man. Frågan är endast var jag ska finna denna man. Han får gärna vara attraktiv också.


My hope is on the run.

Jag rekomenderar inte att ha hårspray och hårmousse i håret och därefter inte tvätta ur det på fem dagar. Mitt hår började ta formen av dreadlocks innan jag tog mig i kragen och tvättade det nyss. Det var verkligen ingen vacker syn. Nu sitter jag här och undrar mest hur jag ska få bort alla dessa tovor som är lika stora som jordklot..

How come you don't call me?

259691-13
Christina Aguilera gör det igen. Jag fullkomligt älskar hennes outfit. Det har aldrig slagit mig att röda skinnjackor är snygga. Kanske är det en röd skinnjacka jag ska investera i och inte en svart, eller kanske båda.

I'm livin' on the edge.

Jag har lyckats gå och bli sjuk. Väldigt passande tidpunkt då jag behöver vara frisk som en nötkärna på måndag. Jag. har. inte. tid. att. vara. sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Jag känner mig alltid så himla lat. Jag vill vara frisk. Nu. Pronto. A.s.a.p.

I'm trying my best.

259691-14
Jag kan ingenting annat göra än att älska Beyonce på den här bilden. Jag älskar hennes kläder, och jag tycker att hennes pumps i rött och metallic är underbara. Beyonce måste vara en av dem vackraste skönsjungande kvinnorna på våran jord.

It's sad, so sad.

Jag tänkte att jag skulle ta och slänga iväg en beställning på skinnjackan från Haléns som jag verkligen vill ha. Jag lånade min kompis jacka när vi skulle ut och svira i helgen och förälskade mig något groteskt i den. Självklart är den slut i min storlek så nu ska jag gråta mig till sömns. Det här är inte okey beteende.


I need you more and more each day.

Jag ska om några minuter bege mig för att möta upp två vänner och sitta på en uteservering för att mysa och snacka skit. Just nu finns det så mycket att prata om, och då får vi inte glömma gårdagens bravader. Kvällssolen är verkligen underbar. Jag älskar försommaren, och sommaren också för den delen.

I need the arrival of love.

Jennifer LopezKatharine McPhee

Jag tycker absolut att fröken Lopez bär upp denna klänning bäst. Den gula färgen känns inte heller speciellt oaktuell just nu så här i sommartider. Jag skulle själv mer än gärna bära den.


Vi ler åt allt det vi ser.

  

I ett tidigare inlägg skrev jag om mitt ha-begär när det kommer till halsband och armband och jag måste fortsätta. Dessa tre underbara kreationer ovan kommer från Cocoo. Armbandet med spänne gav mig beslutsångest. Jag vet inte om jag ska beställa armbanden som jag skrev om tidigare eller om jag ska slå till på det ovan.

You know how I feel.

Jag är helt såld på armband och halsband men jag kan aldrig ta mig i kragen och inhandla nya. Jag skulle vilja ha ett par stora träarmband, eller i guld, silver, svart och vitt skulle inte heller sitta fel så att man kan mixa och matcha. Jag har ett ljusgult och ett ljusgrönt i min samling just nu. Anledningen till detta inlägg är att jag hittade ett par gorgeous armband hos Asos nyss när jag spanade. Jag tror nästan att jag ska klicka hem dem, och ett set shorts och linne. Frågan är mest hur det sistnämnda kommer sitta över mina bröst eftersom jag är större än en DD-kupa. Det kanske inte är värt att beställa hem det om det troligtvis inte ens kommer att passa. Tåls att tänkas på..

And it's hard to hold together.

Jag har aldrig varit en speciellt stor älskare av La Redoutes kläder, men däremot har dem ett par stövlar som jag har suktat efter länge nu. Priset är inget som min plånbok godkänner för tillfället, och vem köper stövlar mitt i sommaren? Dem har även en vacker jacka i grönt som jag skulle vilja klicka hem, men det är samma sak där - köpa jacka mitt i sommaren? Det känns bättre att lägga dem pengarna på sommarkläder istället, som t.ex. ett par pumps eller ett par ballerina, eller kanske något snyggt linne.


Lindex i mitt hjärta.

Hur underbart är det inte att Lindex har öppnat sin online shop? Jag tycker inte att det Lindex som ligger i min bostadsort är speciellt mycket att hänga i granen, men nu när alla varor endast är en fingerrörelse bort känns det som om att ett par godingar kommer inom en snar framtid hänga i min garderob. Lovely.

Det går en väg till mitt hjärta.

259691-4
Jag skulle mer än gärna vara ägare av denna kvinnas garderob. Jag har en smärre förälskelse i fröken Simpson. Jag gillar tröjan skapt, och väskan ska vi ju inte tala om. Jag har alltid varit en sko- och väskoman, och kommer säkert alltid att vara. En tjej kan inte ha för många par skor helt enkelt.

Backstreet Boys is back.

259691-5
Jag hörde att pojkbandet av alla pojkband inte har gett upp än och håller på att spela in nytt material för ännu en skiva. Är det ett skämt? Dem känns lite -97. Jag tänker inte smyga med att jag tycker att dem har gjort ett par godingar men en comeback känns snudden på patetiskt. Kanske dags att tänka på att byta yrke, eller är det kanske en ålderskris dem genomgår?

It's burnin' me up inside.

Jag ångrar från mitt djupaste djup att jag inte valde att vara anonym när jag skapade min icke anonyma blogg, och därav skapade jag nu den här. Jag vill inte lösenordsskydda min andra för det känns mesigt. Att vara anonym kändes som en bättre idé, och jag kan nu dessutom få råd och tips från er som läser min blogg vilket jag tycker är skönt. Så.. hallå världen, här är jag!


RSS 2.0