Why you gotta tell me if I'm hated?

Jag har under en längre tidsperiod tänkt att snärja Brody Jenner. Dock är det ett väldigt dyrt och tidskrävande projekt eftersom denne hunk lever i en annan del av världen - USA. Då mr. Jenner inte befinner sig inom räckhåll och jag varken har tid eller pengar att åka över och hälsa på så får jag helt enkelt ta och skaffa mig en tillfällig man inte allt för många mil från mig. Denne man är så klart Björn Gustafsson. Jag tror att vi skulle kunna ha det roligt tillsammans eftersom han får mig att skratta så att tårarna sprutar. Jag skulle skratta varje dag. I alla fall fram till den dagen Brody ringer mig och säger att en flygbiljett väntar på mig, och att han plockar upp mig på flygplatsen..


I will let you undress me.

259691-75

Någonting har slagit slint i min hjärna. Jag är medbjuden ut på festligheter men har bestämt mig för att stanna hemma istället. Det ger mig lite ångest att inte följa med grabbarna ut och krydda deras kväll med lite drama. Jag ska klä av mig och slänga mig i soffan med lite smaskigheter och kolla på Grey's Anatomy, men innan dess tänkte jag kolla på det senaste avsnittet av The Hills.

I'm the wreck of the day.

Jag hade helt glömt bort att jag är tillverkad i fängelset. Mamma påminnde mig så fint här ikväll då jag drog upp mammas kriminella vänskapskrets för att se om en av mina stamgäster ingick. Hon trodde att han gjorde det. Nu ska jag allt gå tillbaka till jobbet och berätta för mannen i fråga var jag härstammar ifrån. Det kan bli ett mycket gott skratt.


Boy, you're turnin' me on right now.

259691-73
Jag känner att mitt tidigare inlägg är lite drastiskt. Jag är bara bitter över att jag har brist på sex i mitt liv just nu. Just nu? Vem försöker jag lura? Det senaste ett och ett halv året. Jag måste ju då påpeka att min sexbrist inte är pågrund av att jag ser ut som en kossa eller så utan rent av att jag har bestämt men snällt avstått från alla skamliga sexförslag jag har fått viskade i mitt söta lilla öra. Kanske borde jag bara tacka och ta emot? Då kanske min kropp skulle känna sig lite mer glad. Det är i alla fall värt ett försök. Jag tänkte satsa på att försöka få ett skjut i helgen. Jag ska nog sända ett sms nu och se om det går att lösa. Jag återkommer med mer information så fort den har landat i mina ägor.

You're no good for me but I cant get away from your love.

Jag är så jävla dum i huvudet. Jag är verkligen den svagaste människa jag känner just nu. Kanske borde jag lära mig att man ska tänka innan man talar? Jag är inte bra för mitt eget bästa, och speciellt inte eftersom jag styr saker i fel riktning. I wish I could leave you. Jag vet inte vad som kommer att hända om vi träffas. Allt jag vet är att jag vill ha mannen i fråga men att han inte är bra för mig för fem öre. Jag tror att jag ska kötta på i alla fall och go with the flow. Skulle jag råka bli kär så får jag väl ta det därifrån, eller eventuellt begå självmord. Det är också helt okay.
 

I'll party like a rockstar.

259691-72

Ikväll vankas det jobb nere i gruvan igen. Det gör inte mig speciellt mycket eftersom jag har tagit ledigt imorgon för att dra på mig high heels och svira till det. En av mina goda vänner fyller nämligen år och detta ska så klart firas med pompa och ståt. Dock tror jag att jag och min vapendragare ska smita efter ett tag för att gå ut och visa hur det ska gå till på dansgolvet. Kan bli en spännande kväll med tanke på all drama jag har skapat dem senaste gångerna vi har fått för oss att svira till det ordentligt. Jag har tänkt att bara dricka det jag inhandlar på systemet imorgon vilket innebär fyra öl, i runda slängar, men alla som känner mig vet att det troligtvis inte stannar där. Jag är en fena på att dricka, men det är helt okay.

Baby, be a millionaire.

Jag fick så klart lägenheten. Nu är jag mest rädd för att min avlidna farmor som varit innehavare av detta palats i 20 år, på en höft så där, ska bli arg på mig och börja spöka. Då kommer jag skapa mer än fartränder i min trosor kan jag lova er. Jag är rädd för att hon ska bli arg för att jag kommer och snor lägenheten utan att ens fälla en tår över hennes bortgång. Det enda jag har brytt mig om är denna klockrena lägenhet som jag inte ens minns hur den ser ut eftersom jag inte varit där och visat mig på flera år. Inte ska jag på begravningen heller då jag vägrar att punga upp 1000 jävla riksdaler på flyg fram och tillbaka för att beskåda när mina kusiner står och gråter krokodiltårar. Det klarar jag mig faktiskt utan.

I was whole and sure and now I'm clearly torn.

259691-71

Jag har med 99 % säkerhet fått min första lägenhet och det bästa av allt är att den jäveln ligger centralt. Jag ska springa naken dagarna i ända och slänga kläder överallt. Om det kommer några idioter till vänner som står och skriker och bankar på mina fönster om nätterna och ska krascha på soffan skjuter jag med ett skott i nacken. Tack på förhand.

You look more and more like someone I can love tonight without the fuzz.

259691-70

Idag ska jag inhandla ett par nya skinnhandskar eftersom jag i ett nötskal tappade bort mina till någon annans stora lycka förra året, och kanske kan jag hitta någonting annat spännande? Ett par nya trosor kanske, eller en ny sjal? Det finns inget bättre än att strö pengar omkring mig när jag inte känner mig helt hundra. Precis som idag. Just nu skulle en hjärnskrynklare vara den bästa presenten. Jag vill inte ha någon uppstoppad tant på, låt oss säga, ungdomsmottagningen eller vårdcentralen. Jag vill ha en riktig hjärnskrynklare med en vild frisyr och ett par robusta svarta skinnfotöljer där jag kan gråta mina krokodiltårar till jag spricker. Efter regn kommer solsken, right?

This ain't a happy home.

259691-70

Det är en sån underbar och trevlig stämning hemma just nu. Det är tredje världskriget här. Min mamma går mig på neverna och jag har lust att klappa till henne så fort hon öppnar sin stora mun. Jag har precis sagt upp all muntlig kontakt med min mamma. Jag tänker inte tala med henne förens hon bestämmer sig för att sluta spy galla över mig. Vad jag än gör så är det fel. Hon får kalla min egoistisk om hon vill för det biter inte. I've heard it all before. Hon är som en trasig skiva som spelar samma spår gång på gång. Jag tänker minsann inte gå och handla snus till henne bara för att hon ligger hemma med huvudet i spyhinken och tycker synd om sig själv om hon inte ens kan vara lite trevlig. Kalla mig barnslig gott folk, gör det. Vi kan byta skor för ett par dagar om ni vill?

You can save all your tired lies for someone that cares.

Jag känner mig som världens mest smutsiga, världelösa och minsta människa just nu. Jag har aldrig ältat någonting så här mycket i hela mitt liv. Det som svider mest är att jag hög på någonting och med alkohohaltiga drycker gick till jobbet och minglade med stamgästerna vilket inte var till min chefs stora lycka. Tur i oturen kom jag hem oskadd. Jag lägger nu ner allting som har med alkohol att göra på obestämd tid. Det är lätt ovärt när såna här saker händer.
Min blogg är inte skapad för att hylla folk men creds åt mina vänner, verkligen.


Oh, my mama told me 'cause she learned the hard way.

Eftersom helgens bravader var allt annat än spännande och min mobil blev stulen under den mest märkliga kvällen i hela mitt liv så måste jag idag bege mig för att köpa ännu en ny mobil. Det här börjar bli en dyr hobby, don't cha think?


And all I wanna do is cry.

  

Don't panic.

259691-68

Om bara ett par minuter ska jag gå och get dressed for sucess. Min mormor ställer till med kalas idag på hennes födelsedag. Hon bjuckar mig och min moder på en härlig middag i eftermiddag när min mammas älskade mostrar beger sig hemåt. Jag ser inte fram emot att spendera några dyrbara timmar med alla dessa tanter. Om jag inte visste vilka dem var skulle jag troligtvis missta dem för en skara höns i en hönsagård..

Now I'm missing you and I'm wishing you would come back through my door.

Det sägs ju att man får ligga som man bäddar och ptja.. låt oss säga att jag har bäddat fruktansvärt dåligt. Nu sitter jag här med en hjärna som går på högvarv med min bästa vän ågren som återigen är på besök. Jag är kanske inte den bästa människan i världen, nej. Nu skulle det vara härligt att korka upp en vinare och skåla med mig själv, eller kanske dra ner till den lokala puben och inta ett par shots av sort tequila och diskutera alla min problem hej vilt med den stackars bartendern á la amerikanska serier. Jag är inte bitter. Inte alls. Det är bara som det låter..


Baby, I won't shed a tear for you.

259691-67

Jag tänkte att jag skulle fördriva lite av min slötid med att kolla på The Hills då jag insåg att jag redan har sett det nya avsnittet och att jag måste vänta en vecka på det nya avsnittet. En vecka, hör ni det? En hel vecka. EN HEL JÄVLA VECKA. Jag ska nog gå och lägga mig i sängen med täcket över huvudet och gråta. Gråta ska jag. En flod av tårar.

Hur kunde det bli så här fel?

Jag har ingenting alls att diktera i den här bloggen längre, än mindre att berätta för er. Jag gör ingenting men samtidigt allting. Jag har inte tid att sitta här dagligen avlägga rapporter om mitt liv även om jag ibland skulle vilja berätta allt och lite mer, t.ex. vilka som just nu toppar min lista för minst omtycka personer just nu och alla anledningar. Ni vet sånna där smaskigheter som vi alla vill ta del av? Jag är nämligen inte så anonym som jag planerade att vara från början för att kunna smutskasta människor hit och dit och för att kunna kasta skit på mina vänner. Jag vet garanterat att mina vänner smygläser min blogg då och då, tyvärr. Kanske kan jag vara rumsren i min smutskastning och kanske därav bara skapa lite hus i helvete utan att förlora varje kotte jag känner? Det är värt att testa för att slippa behöva betala en hjärnskrynklare en allt för saftig summa för att få se ett par nickningar här och där när jag sjunger min klagosång.

RSS 2.0