I wish you would just be real with me.


Om jag säger att jag och min parhäst delade på en flaska bubbelvatten och inmundigade ett par styrketårar så kan ni puzzla ihop resten sjävla.. Om jag hade roligt? Jag hade mer än roligt. Jag är inte speciellt sugen på att åka till IKEA idag om jag säger så.

I hope you hang yourself with your h&m scarf while jacking off listening to Mozart.


Att jag ska ha så förbannat svårt att tygla mina hästar. Både i nyktert och onyktert tillstånd. Den där ART-kursen hade då inte stor inverkan på mig. Jag gick över styr igår. Det må hända att yngligen har betett sig som ett svin men förtjänade han verkligen en hurring?

I want a ticket to anywhere.


Jag sitter nu på flygplatsen med endast en och en halv timme kvar på skånsk mark. Även fast ångesten över att åka hem är större än universum så kan jag inte hjälpa att längta efter mina hjärtevänner och att återigen få sippa på cocktails och göra piruetter på dansgolvet med dom. Redan ikväll är vi ute på banan igen. Jag ska in i dimman ikväll, ska du?

My dream is to fly over the rainbow.


Jag vill inte fara hem. Jag. Vill. Inte. Hör ni det? Vid den här tidpunkten imorgon sitter jag i min flygplansstol på väg mot min hemstad. Två timmar senare springer jag med en bricka fylld med diverse alkohaltiga drycker. Inget skönt lir. Nu ska vi åka och shoppa bort min ångest. Spenderade ett okänt antal riksdaler under gårdagen på finfina ting. Idag ska jag försöka hitta en lur till en billig peng då min har sagt upp sig.

I must be your favourite fool.


Nu har jag packat. Överpackat. Jag får lämna kvar en del trasor där nere om jag råkar sätta på mig spenderarbyxorna någon dag och inhandlar ett par nya. In med det nya och ut med det gamla, heter det inte så? Jag ser fram emot det här. Vila. Ett ord som inte existerar i mitt vokabulär på hemmaplan. Alltid jobb. Alltid party. Aldrig sömn. Förhoppningsvis är batterierna uppladdade för en fartfylld höst. Jag håller tummarna. Gör du?

'Cause I'm broken when I'm open.


Resa i all ära men packa.. Jag har ingen lust och jag måste börja nu. Snarast. Gärna igår. Att ladda batterierna inför hösten med god mat, shopping och bra musik kan inte bli bättre. Kanske kunde jag slopa bussresan på åtta timmar, men den här sin charm den med. Nu: hämta resväskan.

Sometimes when you’re finally done fighting the fight comes to you.


Drama, drama, drama. Snacka gärna skit men blanda inte in mig. Jag tänker inte vara en budbärare som ni sedan mer än gärna smutskastar för att erat minne tryter. Uttala er inte om ni i slutänden inte tänker stå för det.
"Sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta, bara tolkningar."

I hoped that things would turn out my way.


Jag planerar en resa. Jag har stressat allt för mycket det senaste året. Jag behöver stanna upp och fundera över vad jag vill göra i framtiden. Hur ser den ut? Jag behöver ta ett par viktiga beslut angående både kneg och studier. Jag behöver ett par hantverkarhundringar för att kunna hosta upp hyran men en utbildning i bakfickan skulle heller inte vara fel. Vad prioriterar jag högst? Vad har mina chefer för invändningar? Ni ser ju själva. Inte ens en välbetald psykolog skulle finna ro i mitt psyke.. Jag tror bestämt att jag packar väskorna och åker. Kosta vad det vill kosta. Jag är värd det.

No ifs, ands or maybes.


Förutom att minnesluckorna är många efter en kväll fylld med flödande alkohol så är även kostnaden att underhålla mina fartfyllda festdagar en anledning att inmundiga mindre cocktails. Enligt uträkningar har jag under två ynka veckor spenderar fyratusenjävlafemhundra riksdaler på diverse alkohaltiga drycker och färdmedel. Det är en halv hund, eller en resa. Börja spara?

Things were promised in blood; we have sinned.


Bjudningen igår var en avskedsbjudning för min hjärtevän tillika farstugranne. Flickebarnet har bestämt sig för att fly våran stad för att sätta sig bakom skolbänken i en annan stad. Måste jag säga att det här inte är en rolig dag i mitt livs historia?

When this summertime ends, we will not part as friends.


Kors i taket. Jag både gick på bjudning och till vinstugan utan att inmundiga en enda droppe alkohaltig dryck. Jag sippade på apelsinjuice men gjorde lika fina piruetter på dansgolvet för det. Underbart att vakna upp utan ångest och utan att vara duven. Det trodde jag inte skulle hända detta årtionde..

It's time to dance the night away.


Vad är en fest utan rusmedel? I mitt stilla sinne tänkte jag att det kunde bli lyckat. Nu kliar det i fingrarna efter att få skåla med min vackra kollega som jag har bjudit med på festiviteter. Vi får helt enkelt se till att inhandla lite fräscha drycker. Måste under kvällen återlämna ett armband till pojkspolingen som jag rullade runt med i sänghalmen natten till igår. Kanske vill han stilla mina behov ännu en gång till?

Tonight I found my dancin' shoes.


Mina närskylda får mig att framstå som en osund själ när dom uttalar sig om mitt levnadssätt som skadligt. Att jag nästan svimmade igår har ingenting med halten rusdrycker jag inmundigar, hur många timmar i månaden jag utför sysslor mot betalning (läs: arbetar) eller hur vida jag fyller min kista. Jag är ung och frisk. Min tid är nu. Jag kan sova när jag en grå panter. Jag har inte tid med det nu.. Redan ikväll står det festiviter på schemat efter jobbet. Kör, bara kör!

I'm supposed to stop but I can't.


Att kvällen med största sannolikhet kommer att innehålla drama och en smak av brustna hjärtan kan jag inte bry mig mindre om i denna stund. Allt jag bryr mig om är att jag känner att kvällen kommer att ha en fantastisk utgång. Vi börjar kvällen med ett par sköna sommardrinkar i stil med frozen margarita och mojito. Därefter intar vi dansgolvet för att visa hur man gör det. Kanske dansar jag vidare till ett av de lokala uteställena där en av mina närskylda snurrar plattor..

Lets have another shot and get naughty, naughty.


Om lite mindre än en skoltimme ska jag möta upp ett par pinglor från jobbet för att dricka färgglada drinkar och kanske göra ett par piruetter. Med en gul regnjacka från jobbet som är längre än klänningen som pryder min kropp och med ett blankt ansikte känner jag mig inte som vinnare av fröken Sverige. Kommer jag gå till sängs ensam?

RSS 2.0