You'll be watching us on the dancefloor.

259691-107

Det märks att jag återigen leker på livets topp. Mina groupies är tillbaka. Morgondagens schema är fullspäckat och kvällen avslutas med en middag på en härlig restaurang med ett par godbitar ur min godisskål för att därefter bege oss rakt in i dimman för att möta nattens timmar. Hur kvällen kommer sluta? Det vågar jag inte ens fantisera om. Kör, bara kör!

You know my story.

Jag fick ett inte allt för kärt besked under dagens gång. Jag visade upp min vackra nuna på min kära vårdcentral för att få en ny bedömning på min hand som har kastat in handsken för tredje gången. Inflatamtion löd domen, och tydligen kan det sluta så illa att vi förblir ovänner i perioder den resterande delen av mitt liv. Jag varken kan eller får bära saker vilket innebär slutet på min karriär om det ska fortsätta på det här viset. Om jag nu blir illa tvungen att skola om mig, vad ska jag bli? Lyxhustru är det enda rätta. No way Jose att jag sätter mig i skolbänken direkt när jag är klar med det fruktade gymnasiet som jag inte direkt spenderar speciellt mycket tid på då jag har underbara hemstudier istället. Tur i oturen är att fröken doktor sjukskrev mig från jobbet jag sa upp mig från i måndags så jag slipper stanna kvar till den dagen dom finner någon att ersätta mig med. Hah, som att det ens skulle kunna ske? Till och med min doktor tyckte att det var such a shame att jag måste sluta eftersom jag är en sån klippa. You know you love me.

Det är faktiskt två barn i magen.

Imorgon är det jag som säger upp mig. Fuckin' great. Lite ledighet sitter ju aldrig fel? Jag kan leva som en rockstjärna på bara ett jobb också men eftersom jag nu kommer vara lite för mycket ledig under dagtid så ska jag försöka få någonting litet på sidan av. Kanske en - två dagar i veckan, eller ett par timmar om dagen. Bara för att jag vill, inte för att jag måste..


I want someone who needs me.

Alldeles straxt blir jag upplockad av min kusin som jag är allt annat än glad på. Vi ska på en motbjudande släktträff där jag måste låtsas att jag tycker att han är en hyvens kille. Han och alla hans kumpaner kan dra till de osaligas straffort för straffas bör dom.

I just can't do it.

Jag är en klippa på festligheter. Efter jobbet, och en liten alkoholmängd som vi ska tala tyst om, begav jag mig mot mitt favorithak ensam. Vill ingen på galej får man ordna det själv. Jag minglade som aldrig förr. Vilket självklart resulterade i att jag fick slåss om täcket igen. Precis som vid alla andra utgångar. Denna gång var jag tyvärr tvungen att säga att templet var stängt eftersom mannen i fråga gjorde mig fruktansvärt avtänd. Han var osexigare än en porrfilm. Att ligga på dennes bröst var som att knida ansiktet mot en svinborste, och vem i hela världen tycker inte om att kyssas? Här skulle det bara vara pang på. In ut. Kan man inte få tända till lite först i alla fall? Men det mest avtändande var nog hans konstiga snack i sängen.. Bättre lycka nästa gång (läs: ikväll).

Too hard to fake it.

Kalla mig sjuk. Gör det. Det är okay. Jag gillar ljudet när män kissar. Nu på morgonen låg jag och fnissade för mig själv i sängen när nattens man stod och pinkulerade. Det låter som att någon vänder en hink upp och ner när dom tömmer sin blåsa. Ungefär som när en struts slår en sjua, ni vet?


Bring me the wine.

Om jag säger att jag mitt toalettpapper tog slut i helgen och att jag sedan dess använt servetter som jag hittade i en låda samt att min mamma köpte nytt till mig idag för att jag anser att det finns roligare saker att lägga pengarna på, förstår ni då hur dålig jag är på att sköta om ett hushåll? Jag ska övertala min inneboende när hon kommer hem att vi måste hyra städtjänster. Min parhäst gör det för ynka 95 kronor i timmen. Vad är det för pengar? Fram till den dagen då vi tar det gemensamma beslutet att låta någon annan städa upp efter oss får jag lov att städa med egna händer. Idag måste jag get down and dirty. Disken som har legat från förra helgens middagsbjudning och utgång har börjat att lukta, och maten som är kvar har börjat skifta i en grön och vit luddig konsistens..


Mama told me what I should know.

Återigen fick jag agera städare efter att personen jag utförde sexuella konster med dumpade sina slasktrattar på golvet nedanför sängen. Det här måste verkligen få ett slut. Att sluta använda slakstratt är inte ett alternativ. Det här är faktiskt ett världsligt problem. Det är synd att jag inte har mannen i frågas nummer för jag skulle mer än gärna boka tid för en ny omgång. Jag har inte ens hans namn..

What am I gonna say?

Nu ska jag spendera resterande tid av denna dag i sängen med Ben & Jerry's för att stilla min bakfylla från gårdagens festligheter som innehöll allt för mycket av både alkohol och kareoke, whiskey, en eftermacka, en basketmatch och härligt sex. En kväll i min smak med andra ord.

If they wanna look, we can give 'em an encore.


Feel the alcohol tonight.

259691-106

Hur kunde jag ens få för mig att bli en fånge i mitt eget hem? Jag tror att jag fick tillfällig kortslutning i hjärnan när jag bestämde mig för det. Ikväll är det galej som gäller. Just shake, shake, shake. Kanske kan man för en gångs skull få sig ett nyp i stjärten? Jag tror att det är dags att krypa till duschen för inte vill jag väl lukta illa..

The freakshow.

Skulle väskans återkomst gör mig lycklig? Om jag säger jag har spärrat både bankomatkort och abonnemang, skaffat ett nytt leg och bytt lås samt att den resan gick på inte mindre än 1450 kulor, förstår ni då? Om den förbannade människan som hittade min väska och med största sannolikhet stal min nokia av modell 3330 bara kunde ha hört av sig när han fann den istället för att gå omkring och dra benen bakom sig hade jag kanske varit glad. Vilken människa förstår inte att man byter lås och andra nödvändigheter när saker försvinner? Nu har jag ingen nytta av ett enda ting i den där förbannade men ack så praktiska väska.. Att någon sedan kan berätta för mig hur denne kunde hitta väskan på en plats jag inte alls visade upp min vackra nuna på under denna festliga kväll skulle uppskattas. Kanske befann jag mig i just den backen utan att veta om det när jag jobbade bortaplan och inte behövde bestiga det berget? I don't think so.


It's all ending. You gotta stop pretending.

Oh lord, vilka klagosånger jag sjunger i min blogg ikväll. Klagosånger ain't my style. Tror att det är dags att signa ut och få ett par timmar sömn innan den nya arbetsdagen kommer. Fjorton hela timmar, men om en vecka kan jag spana in den härliga lönen som kommer att dimpa in på mitt konto. Då är det dags för mig att stilla mitt shoppingbehov. Jag längtar inte. Inte alls. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Cash is king. Säg det med mig: Cash is king!

You'll never see me again.

259691-105

Här ligger jag arg, ensam och naken i min säng medans radion endast spelar kärlekssånger. Kärlekssånger är inte någon ljuv stämma för mina öron idag. Jag kan inte sluta tänka på en av männen från helgens äventyr och det känns allt annat än bra. Jag har insett att jag är totalt handikappad när det kommer till tekniska saker och allt som har med verktyg att göra och att jag därav verkligen är i stort behov av någon som kan hjälpa mig. Jag betalar gärna i natura om du är snygg. Att blanda nytta med nöje har aldrig varit ett problem för mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kan någon berätta det för mig?

And I'm here without you.

Jag stegade hem med ett leende på läpparna och kände mig lite så där småstolt över mig själv. Jag kände att jag var kung igen. Att jag hade ordnat med alla borttappade saker. Jag har fixat ett nytt leg, spärrat allt som går att spärra men framför allt köpt ett nytt lås. Ett lås som skulle vara lätt att byta. Dom jävlarna ljög och det var inte ens rätt lås. Jag stod och lirkade och pillade till dess att jag blev så otålig att jag till slut raggade upp två män i trapphuset som kom till undsättning. Inte gick det bättre för att två stora karlar var av en avdankad livvakt kom till undsättning. Imorgon är det jag som får vara en tjur och stiga upp i ottan innan jobbet för att gå till låssmeden för en andra gång..

How do you like it?

259691-104

Jag skäms så mycket att jag inte ens vill visa min vackra nuna ute idag men tyvärr så ska jag jobba i tolv timmar. Mellan jobben måste jag springa förbi farbror blå och fixa ett nytt leg. Eventuellt måste jag till Skatteverket först för att få ett papper på att jag existerar om jag inte hittar mitt här hemma. Kanske behöver man inte det pappret? Jag har ingen aning.. Jag blir tokig. Hur kan man bli så jävla pantad som jag? Jag borde för fan skjutas med ett skott i pannan. Jag ska nog tröstshoppa en fin jacka eller någonting idag. Kanske borde jag tröstshoppa ett nytt lås istället? Två okända människor springer runt med mina nycklar där ute någonstans. Jag har ju inte bara tappat bort ett par nycklar utan två par. TVÅ par.

And I messed it up.

Nu måste jag finna en man. Jag tror att det är det enda sättet för mig att hålla mig borta från kroglivet. Frågan är bara hur det ska gå till. Jag har varit singel hela mitt tvåsiffriga liv. Män är inte min starka sida. Någon som känner sig manad till att inneha titeln som min pojkvän?


And I am missing you, you know.

Någonstans mitt i nattens äventyr försvann min väska innehållandes bankomatkort, mobil, tamponger, nycklar, lite slantar och ett leg. Kvällen var inte ens bra? Återigen vaknade jag upp på okänd plats med okänd men ack så snygg man. Efter gårdagens bravader har jag nu bestämt mig för att dra mig tillbaka från strålkastarna och mitt liv som rockstjärna under en obestämd tid.


I love it when you lookin' at me.


I make walkin' look like modelin'.

259691-103

Jag är slut som artist. Men som den sanna partyprinsessa som jag är så finns det ingenting som stoppar mig när jag är i full färd efter nya äventyr. Inte ens en natt med manligt sällskap och ingen sömn. Till min stora glädje ringde nyss min forna chef och berättade att jag kunde komma förbi för att inkassera lite pekunier att sätta sprätt på ikväll..

So I think I'm Queen Elizabeth.

259691-102

När jag härligt onykter av tequila efter en dispyt med min parhäst siitter på toaletten på allas favoritställe insåg jag att jag faktiskt kanske inte har några riktiga vänner längre. Det är priset man får betala för att spela i dom högre divisionerna. I min fyllesorg fanns där ingen att ringa. Jag var ensam, full och arg. Jag löste det på ett sätt, det enda rätta; mer tequila och en man. Idag resulterar det i en ekande plånbok då jag drack upp en krona för mycket eller kanske två. Det hindrar dock inte mig från att köra ikväll igen. You hate 'cause I'm a rockstar, a pretty little problem.

Money makes the world go round.

Jag är lite bitter över att min dator crashade igår så att jag var tvungen att formatera om den och släppa taget om alla mina älskade bilder där jag är på tok för rund om fötterna och mest ser ut som en polsk hora (läs: alla mina fotografier från alla mina vilda kvällar med en drink i handen). Fast mest av allt är jag bitter över mitt CV. Det var helt klockrent och precis klart. Var mitt uppe i att bifoga det i ett mejl när datorn tackade för sig. Nu finns det ingenting annat att göra än att skriva ett ännu bättre. Kanske hinner jag skriva det idag innan jobbet. Kanske orkar jag skriva det imorgon om jag inte hinner idag. Om bakfyllan inte hänger över mig som ett grå moln på söndag kanske jag kan knepa ihop det då.. Jag har ingen lust men jag vill så gärna ha jobbet. För gärna. Varför vill dom inte bara ha en dum telefonintervju eller någonting enkelt?


I've mistaken you for somebody else, somebody who gave a damn.

Idag är jag bitter, och med all rätt. Jag avsäger mig den här dagen. En dag som inte ens borde existera för uppskattning ska visas trehundrajävlasextiofem dagar om året. Inte en.


Touch me in the morning.

Jag fick nyss ett mejl. Inga konstigheter alls. Det konstiga i det hela var självaste innehållet. Det är inte första gången jag får ett annorlunda erbjudande av en främmande man i min egen faders ålder. Alla dessa konstigheter utspelar sig på den där dejtingsidan som gör mig mörkrädd. Jag tänker nu dela med mig av detta minst sagt underliga mejl till er mina älskade läsare.
"Ämne: sexy
Meddelande:
jag måste bara ha dig som min hemliga bortskämda älskarinna som jag kan träffa då och då, typ 2-3ggr/mån. Diskretion krävs dock, ska även överösa dig med dyrbara presenter, vad gör man inte för en snygg sexig tjej som du? Alex 0704-108787"

I can't stay sober.

Att mina festprissar till vänner sitter med en plastmodell av en gitarr och ett muntert humör i min soffa gör mig just nu ganska avtänd på kvällens stundande festligeheter. Anledningen till min sinnesstämning är kanske mitt fläckiga smink som jag kletade på innan jag sprang till jobbet och mina inte allt för festliga kläder. Vem går ens på krogen i jeans? Inte jag. Jag känner för en snetändning ikväll, och jag känner även för en sipp av min bästa vän tequila även om vi inte passar som handen i handsken. Jag ska se vilka som är sugna på fröken tequila när vi väl entrar palatses härliga portar.

Touch me like it's the last time.

När jag om sex timmar har masat mig ut för en morgonpromenad innan min nyttiga frukost så är det onsdag. Alla människor vet väl vad onsdag innebär vid den här tidpunkten? Galej så klart. Jag i egen hög person vill inte sitta hemma i soffan och mögla då jag är allt för ung för det, och eftersom jag är tokledig hela torsdagen men tydligen har alla mina vänner blivit gamla och gråa. Ingen, och då menar jag verkligen i n g e n, vill ut på spännande äventyr med mig av diverse konstiga anledningar så som fattigdom á la Kenya eller rädsla för polisen. Finns det inget roligt fobinamn som t.ex. Anablephobia (rädsla för att titta upp), Methyphobia (rädsla för alkohol), Caligynephobia (rädsla för vackra kvinnor) och Leukophobia (rädsla för färgen vit) för det? Om du känner för att ta ett par steg på dansgolvet och visa vad du går för är du välkommen att höra av dig eftersom mina vänner inte älskar mig längre..


If I had no more time would you cherish what we had?

Idag skaffade jag mig en ny bästa vän - koffeintabletter. Vi fungerar som handen i handsken. Varför har ingen berättat om denna nyfunna lycka? Nu kan jag jobba mina underbart härliga fjorton timmar i sträck utan att behöva sätta tandpetare som håller upp ögonlocken. Det här tåls att skåla för.

I don't wanna miss a thing.

259691-101

Som den sanna intrigmakerskan och skvallerbyttan jag är var jag självklart tvungen att göra ett sånt där töntigt test som alla bloggerskor på innelistan alltid annonserar ut i sina bloggar när jag såg att det handlade om självaste Gossip Girl. Jag önskar att jag ingick i en lite finare, lite bättre och framför allt lite mer dramatisk vännerkrets där alla vänskapsband var stormiga och skakiga. Tråkigt nog har jag insett att jag inte kan få allt här i världen. Det var väldigt länge sedan jag släppte ut min alldeles egen drama queen, kanske ska jag låta henne få komma ut och leka snart igen? I resultatet från testet skrev dom att jag inte var någon annan än självaste Blair. Om vi är lika? Avgör själv.

It really makes me wonder if I ever gave a fuck about you.

Dejtingsidor är ett stort frågetecken i min fantastiska värld. Jag blev inlurad på en och tänkte att det kunde vara en rolig sak att göra.. Om jag inte var tillräckligt mörkrädd innan så är jag definitivt det nu. Jag är uppenbarligen ytlig och med all rätt - vem vill ha ett troll á la Gollum i sänghalmen? Jag tänker inte ljuga och säga att det är insidan som räknas, den är ett plus, för det är utsidan jag ska idka älskog med. Inte går jag väl fram till en mindre snygg herre när jag är ute på galej för att han kan ha en trevlig personlighet? I såna fall måste jag antagligen ingå i ett sexlöst förhållande och hur skulle det se ut? Sex är kanske inte allt i ett förhållande, vad vet jag som har varit singel i hela mitt tvåsiffriga liv, men jag skulle nog våga påstå att det är mycket. Fast det som gör mig mest rädd i det hela är alla dessa män som är äldre än vad min kanske en gång så briljanta pappa skulle ha varit i dagens läge om han inte bestämde sig för att kila vidare vid en alldeles för ung ålder. Män som är äldre än min morfar. Tror dom på fullaste allvar att jag ens med tång skulle vilja röra vid dom? Då har dom totalt fel uppfattning om världen. Bäst för dom att dom inte springer runt där ute i det fria och tafsar med sina skrynkliga händer på stackars naiva småflickor.

You never were a friend of mine.

259691-100

Jag är ruskigt dålig på att visa mina undersåtar uppskattning. Så dålig att det är pinsamt. Ibland är jag kanske till och med elak mot dom, men då är mitt försvar att dom antagligen förtjänar det. Inte kan jag väl gulla med någon som inte har alla hästar hemma för stunden? Idag slog det mig att jag faktiskt inte förstår hur vissa människor än idag, efter år av vänskap och elakheter, fortfarande står vid min sida. Samtidigt som denna tanke grodde i min hjärna började även en annan gro - hur kommer det sig att jag oftast är den som hör av mig? Jag vet att jag den senaste tiden har försummat mina vänner men cash is king tyvärr, och det är ingenting jag tänker hymla med. Vi vet väl alla vid det här laget att pengar, män och alkohol styr mitt liv? Det här är ingen bekännelse.

Is he faithful to her? Hell no.

Att dejta en höjdare är verkligen ingen höjdare. Been there, done that, got the t-shirt. Äntligen har den där lilla slynan till flickvän fått lära sig en läxa. Denne man ställde till en scen genom att hångla med en annan framför sin så kallade flickvän. Skadeglädjen är den sanna glädjen, verkligen. Även om jag inte vill vara inlindad i denne mans liv längre så betyder det väl inte att någon annan ska vara det? Jag förstår inte hur han lyckas. Han är verkligen ingen skönhet. Inte någonstans, tyvärr..

Everybody's got a drug dealer on speed dial.

259691-99
Slampa? Jag? Aldrig. Alkolist? Jag? Det kommer inte att hända. Efter en fullständigt världelös kväll på jobbet igår bestämde jag mig för att gå och dra i mig lite alkohol i protest, och så klart ensam eftersom min vapendragare har lämnat mig för varmare breddgrader ett par veckor. Inga konstigheter att gå ut ensam när man kan mingla med dörrvakten och vet att alla man någonsin har känt i sitt liv, även fiender, är på samma ställe. Jag blev, som alltid, lite rund om fötterna efter ett x-antal centiliter ren sprit och ett par öl och skulle styra en härlig eftermacka. Jag ångrar att jag inte höll hov hemma hos mig själv. Kunde ha blivit helt fantastiskt. Jag samlade på mig ett okänt antal nummer till folk som skulle ha eftermacka och ville att jag skulle komma och lysa upp den med min närvaro men slutade istället hemma hos "tja kexet, står du här och smular?" där vi åt hamburgare, hånglade och lyssnade på Tracy Chapmans ljuva stämma. Vi begav oss till sängen och mannen ifråga snarkade så högt att jag trodde att jag skulle få tinitus så jag tog mina skor i handen och smög på tå ut. Sen tog jag en livliva och ringde en annan man som senare kom hem till mig och hånglade.
Förlåt mig fader för jag har syndat.

This is how we do it.

Guitarr hero, vin och andra alkoholhaltiga drycker, choklad, high heels och en god vän - kan det bli bättre? Ikväll kan du återigen finna oss ute i vimlet.


Shame on you, Heidi.

Heidi Montag, are you for real? Jag brukar inte skämmas över andra människor för det brukar dom klara av ganska bra på egen hand, men nu.. oh lord. Denna brutta är verkligen bara för mycket.


You look like you can handle what's under my hood.

259691-98

Jag måste skaffa mig en livvakt nu. Han kanske skulle kunna hålla alla snuskiga pojkars händer borta från min ståtliga kropp på mina galna utekvällar som jag genomför allt för ofta med mina pumor? Det här börjar bli läskigt.. Jag har fått en människa som inte har alla hästar i stallet (alla indianer i båten, hissen går inte ändå upp - you name it) efter mig. Det hela började med att jag följde med honom till hans tillfälliga jobba-svart-polack-hem där han på fyllan berättade hur mycket han dyrkade mig och att han älskar mig. Jag ignorerade det sista i tron om att det var alkoholen som talade men ack så fel jag hade. På morgonen när han skulle åka hem till sin flickvän sa han återigen att han älskar mig. Denna gång var han fullständigt nykter. Sedan denna dag har jag fått ett par mystiska sms från denne man som jag totalt har ignorerat, men i senaste smset stod det att han tänkte ta en sväng förbi mitt jobb. Har han inte förstått att jag inte vill prata med honom? Han sket i det blå skåpet när han uttalade ä-ordet. Kanske borde jag ringa dörrvakten från helgen och se vad han kan göra åt saken? Om inte kanske jag får avsäga mig titeln som rockstjärna.. Ett annat alternativ skulle kanske kunna vara att sluta gå hem med främlingar, och ännu ett annat att jag kanske skulle sansa mig med mitt alkoholintag. Båda låter dock lika tråkiga så det lär inte hända inom dom kommande 20 åren. Jag vägrar att bli gammal i förtid.

It's not that hard.

Ska man kanske kötta på och ta ett tredje jobb? Pengarna kommer rulla in på band och jag kan finansera mitt liv som en sann rockstjärna helt klockrent.

Once upon a time there was light in my life.

Ibland känns allting bara så meningslöst, och att min födelsedag närmar sig med stormsteg får mig knappast att känna mig bättre. Det känns bara tyngre och tyngre för var dag som kommer min väg. En öl på det här skulle väl kanske inte sitta helt fel?

RSS 2.0