We got it rollin', never slowin' down.


En spännande helg stampar i farstun. Om två timmar inmundigar jag en fantastisk middag på en av stadens bästa restauranger med min tjocka och heltokiga släkt vars nunor jag ser alldeles för sällan. Därefter avnjuter jag ett par härliga maltdrycker med en hjärtevän. Sedan kanske det blir lite skönt lir på hemmaplan eller i den stora staden beroende på vad klockan visar. Efter väckning imorgon står lite stek i solen på schemat följt av ett par timmar jobb toppat med några piruetter på dansgolvet till ett par sköna toner från högtalarna med en kollega.

If you text it I'll delete it.


Vad fantastiskt det känns att två dagar innan löning ha 0,21 ören liggandes på kontot. Vad kan jag inhandla för dom? Kanske borde jag förvalta dom bra och sätta in dom på mitt sparkonto?

I put hot on the map.


Könsumgänge med mina avverkade pojkspolingars förtrogna finns inte på världskartan. Jag anser att det är tillräckligt slampigt att inte veta antalet pojkspolingar som jag har dansat mellan lakanen med. Mina lösaktiga dagar har börjat sina och jag hoppas på en dejt med eight fingers under kvällens senare timmar.

It's like I waited my whole life for this one night.


Kvällen kunde verkligen inte haft en bättre utgång. Vid tanken på denna kväll kan jag inte annat än att le. Resten låter jag vara osagt.

I got a lover but I might find another if I drink enough of tequila.


Jag kan inte vara hemma allena mer än i ett par enstaka dagar innan jag hittas ute i vinstugorna med en härligt kall maltdryck i handen. Kvällen till ära har min parhäst lurat ut mig och jag ser redan fram emot att göra ett par piruetter på dansgolvet. Har rotat fram en gammal trasa att smycka min (o)tighta kropp med. Den här kvällen kan inte sluta annat än bra.

People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality.


People say that I drink too much but I'm as happy as I can be.


Jag är ingen storslagen planerare. Jag önskar att jag kunde klyva min kropp i okänt antal delar och vara precis överallt. Under morgonen har jag tagit mig vatten över huvudet. Födelsedagsmiddag hos en socksöt liten flicka, en vild natt innehållandes galna upptåg och vackra piruetter på dansgolvet med 20+15 och en sväng förbi det lokala utestället för att kindpussas med några hjärtevänner. Innan detta utspelar sig borde jag tvätta, duscha, raka benen, packa och helst steka mig 20 minuter närmare cancer. Oh lovely, jag är superkvinnan, eller?

I'm the kind of girl that boys fanstasize 'bout.


Efter en after work innehållandes två shotsbrickor á 24 shots och en drink sitter jag nu här naken i min obäddade soffa utan varken duven eller ångest. Trots all denna tequila var en karatefylla inte inom räckhåll. Vad går ner ikväll?

I'm the kind of girl that girl's don't like.

I see you staring at me
Oh, I'm a trendsetter
Yes, this is true 'cause what I do, no one can do it better
You could talk about me cause I'm a hot topic
I see you watching me and I know you want it


Tell me, are you ready, baby?


Jag ser fram emot denna vecka som ser ut att ha mycket smaskiga äventyr att bjuda på. När jag och min 20+15 kollega går ut och gör ett par piruetter på dansgolvet i vår snyggaste stass kan det inte sluta annat än bra. Ett par fancy drinkar, några snygga pojkspolingar och ett par sköna beats från högtalarna och vi är startklara. Let's get dirty dirty, baby.

I spend my time trying to forget you with booze and smoke from cigarettes.


Jag är inte bitter. Inte alls. Verkligen inte. Det är bara en del av mig som försvunnit på vägen av mina vilda nätter fyllda med äventyr. Det är ett hål inom mig. En grop som jag med egna händer har grävt. "Det kan lätt kännas tomt, men så länge man själv klarar av det så spelar det ingen roll." Jag kan inte handskas med det längre. Det tär på mig. Jag har dock inte styrkan att ta mig ur det själv, men inte heller styrkan att be om hjälp. Jag fortsätter att dö inombords med drömmar om lyckligare dagar. Gräset är alltid grönar på andra sidan. Joråsåatt.

You better get out 'cause my brain just ain't what it used to be when I'm drunk.


Under mina vildaste fylleslag har jag gjort dumma saker. Den ena dummare än den andra. Självklart är det inte på något sätt roligt att få höra att man är ett svin. Vilket jag har varit, tyvärr. I slutänden är det bara mig själv det drabbar. Karma. Jag försöker rädda det som räddas kan. Reparera det som kunde ha varit det bästa i mitt liv. Jag försöker sluta ta mig själv till den gränsen där jag mister all uns till kontroll, och jag är på god väg. Under tiden vägrar jag att ha ångest för mina snedsteg och sårade hjärtan. Ångesten kan inte ändra på det faktum att gjort är gjort. Jag kan inte ursäkta mig mer utan att ändra på mig själv för så länge jag håller fast vid samma mönster mister 'förlåt' sin innebörd..

I need a chunck, no better yet a hunk of that funk.


Jag har aldrig haft problem med att ha lite roligt mellan lakanen med upptagna män. Till igår. Jag följde med ett par sexiga brandmän på efterkula och hamnade på samma soffa som mannen jag har trånat efter i årtal. Mannen som är sexigare än alla andra män mina ögon någonsin skådat. Han är ett svin, tyvärr. Vilket gör mig ledsen eftersom han var allt jag ville ha. Till igår. Jag kom inte längre än att kela lite närgånget innan mitt samvete knackade mig på axeln, och allt jag kunde tänka på var hans stackars flickvän tillika sambo. Jag varken blev full eller lekte vilda lekar mellan lakanen igår. Har jag kanske växt upp en smula?

RSS 2.0