I gotta live with regret.

259691-172

Jag har ett dilemma. Om jag nu ska sluta svänga om mina lurviga på dansgolvet flera gånger i veckan (si så där tre fyra gånger), vad ska jag göra då? Jag vill inte bli en tråkig soffpotatis. Jag måste skaffa mig en hobby. Vad gör man när man inte sippar på lyxiga cocktails? Jag har verkligen inte den blekaste. Kanske ska man skaffa sig en pojkvän för en gångs skull.. Han kanske skulle få lite pli på mig. Varken jag, mamma eller Polisen verkar lyckas tygla mig. Nu är min plånbok borta också, igen. Jag skulle åtminstone behöva sluta med wam bam thank you mam. Om det fortsätter i den här takten har jag snart en snorig unge med varenda varelse av det motsatta könet i den här staden och det vill vi ju inte, eller hur?

It's gon' be me, you and the dancefloor.

259691-169

Jävla ångest. Jag måste sluta dricka så förbannat mycket. Egentligen har jag ingenting att ha ångest över mer än att jag kanske överreagerade en smula men gör man inte alltid det med alkohol i kroppen? Polisen förstod säkert. Vem fan hade inte skitit på sig när någon försöker ta sig in i ens lägenhet när man kommer hem? Efter att ha fått kanonhjälp och skjuts av Polisen tycker jag åter igen om dom.

Well, kiss me. Kiss me good.

259691-168

Nyvaken och yr sitter jag här och känner ångest inför kommande arbetspass. Som det känns nu skulle jag vilja göra en massaker á la Pekka-Eric Auvinen, men vilken människa med lite vett bakom pannbenet vet att det inte fungerar så. Istället ska jag göra någonting mindre drastiskt för att känna lite glädje. Jag ska möta upp min mamma för att bege oss till våran tatuerare och skissa på min tatuering som ska pryda min nacke från och med imorgon. Kommer bli kanon!

Is there a lesson somewhere in this awful tragedy?

259691-167

Idag är jag en slagen riddare. Tanken när jag under gårdagen begav mig mot huvudstaden var att inmundiga en god måltid med en puma från barskolan och därefter inhandla diverse nödvändigheter i form av jeans, klänningar och underkläder. Tanken var inte att dricka 4 öl, 6 shots och 2 drinkar, och det är det jag minns hamnade i mitt blodomlopp. Tanken var inte att tända eld på Sambuca i munnen och bränna upp näshåret. Tanken var heller inte att komma hem med nya skor och spendera allt för mycket pengar på både mat och rusmedel. Men vilken kväll! Jag hade väldigt trevligt, verkligen.

Flera timmar har gått sedan jag blev kysst.

259691-166

Att äta ute ensam är underskattat. Medans jag väntade på att min klänning jag köpte idag skulle läggas upp gick jag och åt en välbehövlig lunch all by myself. Det är en klockren syssla när jag är bakfull och behöver tanka min mage. Med min solbrillor på kan jag sitta där i tystnad och tänka över mina synder. Sona mina brott. Jag kanske borde börja bikta mig? Förlåt mig fader för jag har syndat.. igen.

You're my sex-a-saurus, baby.

259691-165

Jag behövde självklart inte sova ensam. Sällskapet bestod dock inte utav min granne utan av fem-orgasmer-i-rad-mannen vars nummer jag letade upp på eniro. Behöver jag säga mer? Ni kanske kan luska ut på egen hand vad för aktiviteter som har pågått under natten och morgonen innan jag behövde rusa till frisören. Vilken karl. Vilken man. Jag är fortfarande mållös..

Why'd you lie to me?

259691-164

På 50 minuter hann jag spendera 200 riksdaler på krogen. För mina spenar fick jag 2 öl, 4 shots och en drink. Två av shotsen bjöd jag till en god vän som senare behövde rusa för att ligga. Jag vill också ligga, eller åtminstonde ha sovsällskap. Jag hatar att sova ensam. Ptja.. nu ljög jag. Jag hatar mörkret. I natt fick jag sova med lampan tänd. Jag känner mig som två år. Imorgon behöver jag tydligen inte sova ensam, och får ett skott i råttan som en bonus. Min granne kom nyss hem. Jag funderar på att diktera ett brev och lägga i brevlådan så att han kan komma på besök om han vill. Kanske borde jag bara gå över? Vi får se. Jag uppdaterar er om läget.

Nothing left of what we had.

259691-163

Jag var nyss på Nära turen och handlade. Priserna är helt sinnessjuka. Det är inte bara bensinpriset som skjuter i skyn. Citronerna har blivit dyra. En citron för åtta (!) kronor. Sanslöst. Kassörskan berättade att på en stor mataffär i utkanten av stan kostar ett kilo citroner nästan 40 kronor. 40 kronor! Jag som älskar citron. Jag har det på nästan allting. Det här kommer stå mig dyrt. Kanske inte alls dags att sluta äta ute och börja laga mat hemma?

I'm alone. All alone, baby.

259691-162

Allt jag önskar är att sängen inte är tom när jag kommer hem vid midnatt. Är det för mycket begärt? Ensamheten tär på mig. Det är inte undra på att jag är en kvarters slampa.. Nu ska jag trösta mig själv med upplyftande shopping.

What happened to Mr. Right?

259691-161

Får man ens plinga på sin granne, dra ut honom i trapphuset, kyssa honom, vända om och gå hem utan att säga ett knyst? Jag hoppas att jag slipper ett pinsamt möte i trapphuset under den närmsta tiden. Fast jag kan ju inte neka till att det vore trevligt med en romans här på bottenplanet..

Don't you take this drink from me.

259691-160

Lite shopping gjorde susen. Nu är jag tre klänningar, en bh med tillhörande trosor och ett par strumpbyxor rikare. Köpte även rosor och liljor så nu doftar lägenheten underbart. Entrade nyss lägenheten efter att ha dansat ner till jobbet och hämtat lite groggvirke och snicksnackat med min arbetskollega. Jag har även hunnit sola och städat under dagen också så nu återstår bara en dusch innan min parhäst kommer med mat för att korka upp flaskorna och dansa in i dimman tillsammans.

Put your drinks in the air and take it straight to the dance floor.

259691-159

Jag är pengahora personifierad. Under gårdagen skaffade jag två nya jobb så den närmsta månaden har jag tre. Jag vill inte ha en sommar med långa dagar på stranden och härliga fester med flödande alkohol? Tydligen inte. Att jobba på det loka utestället gick kanon! No need att vara nervös. Jag är en kickass bartender. Det är underligt vad många vänner man har när man huserar bakom baren, till och med folk man aldrig sett. Patetiskt vad folk gör för några gratis centiliter alkohol. Nu ligger jag i sängen nyvaken med världens förkylning. Jag ligger på dödsbädden men det stoppar inte mig för att ta ett par steg på dansgolvet för att fira min nya framtid. Som plåster på såren och för att rycka upp mig ska jag snart dra på mig några tygbitar och springa ut i regnet ner mot stadens alla gator för att köpa något nytt att ha på mig ikväll. Jag är värd det. Jag är värd det bästa!

Drinkin' booze and beers and no-one cares 'bout the future.

259691-158

Fem orgasmer senare är det värt att vara bakfull som ett djur. Praise the lord, vilken man! Vilken skönhet, och vilka konster. Nu ligger jag här naken och svettig i sängen efter alla sexuella aktiviteter som har pågått hela dagen och dricker hallonsoda. Ska straxt släpa mig in i duschen för att tvätta av mig dennes sädesvätskor för att sedan bege mig till jobbet. Jag hoppas att jag får rulla runt mer i sänghalmen med denne karl. Jag är mållös.

Maybe I just wanna hurt you 'cause the sweetest pleasure is pain.

259691-157

Jag förstår inte. Jag gör inte det, verkligen. För en gångs skull fattade jag tycke om en man trots att det är mot mina principer. Vi dejtade. Vi sov hos varandra. Vi hade det bra. Efter att ha kysst mig var det sista han sa att vi skulle höras. Han hörde inte av sig. Svarade varken på sms eller i telefonen. Efter ett par dagar mötte jag honom på det lokala utestället och han sa då att han inte orkat höra av sig. Orkat? Måste vara fruktansvärt jobbigt att trycka på ett par knappar. Nu, en och en halv vecka senare, är han tydligen inte singel längre? Jag förstår inte..

Don't wanna hurt my feelings.

259691-156

Jag ska aldrig mer i hela mitt liv vara sjukskriven. Jag ska jobba för evigt om jag så ska dö på kuppen. Det är hemskt att vara fattigare än barnen i Afrika. Jag har knappt pikudas till mat. Var och handlade mat för ett tag sedan. Hade 122 hela ören på mitt konto och fröken i kassan drog 113 ören så ni som är bra på matematik kan ju kanske räkna ut det. Det ska räcka till löning. En halv månad på en höft så där. Tur i oturen får jag ju in min härliga barnpension på fredag eller måndag men det duger inte. Jag vill shoppa. Jag vill ha nya skor, nya klänningar, smink, underkläder.. Listan kan göras lång. Utan min dricks skulle jag vid det här laget redan ligga barskrapad på backen.

It will all get better in time.

259691-155

Kommentarer till föregånde inlägg är överflödiga. Att jag mådde dålig är ingen tvekan om saken, men vad universitet och lärare hade med saken att göra har jag svårt att förstå. Vad mina vänner behagar så har jag för ett tag sen insett att det endast finns ett fåtal av alla mina vänner som jag kan luta min axel mot när livet tryter. Jag har för många bekanta och för få vänner. Självvalt, tyvärr. I föregående inlägg tror jag dock att jag syftade på att ingen svarade i telefonen och en av mina parhästar var inte hemma för att öppna sina armar åt mig när jag plingade på dörren. Jag känner mig fortfarande inte återställd efter denna incident men det går framåt. Snart är jag tillbaka på banan igen. Säkerligen med ny ångest men det är så jag jobbar. Jag avverkar en efter en i sökandet på en karl.

I'm a queen.

Aldrig har jag känt mig utnyttjad, besviken eller smutsig efter ett one night stand. Att människor har behov har alltid varit ledordet inom mg. Efter ikväll då jag har fått känna på alla tre känslor samtidigt vet jag nu hamnar i mina lärares säkra händer under universitetets timmar men även bland mina vänner. Vänner är väl kanske fel ord att använda då jag under kvällens gång insett att jag inte har en enda kotte att luta axeln mot? Antagligen förtjänar jag det..


I'm hotter than a heater.

Sometimes when I reflect back on all the beer I drink I feel ashamed. Then I look into the glass and think about the workers in the brewery and all of their hopes and dreams. If I didn't drink this beer, they might be out of work and their dreams would be shattered. Then I say to myself, "It is better that I drink this beer and let their dreams come true than be selfish and worry about my liver."

Mina knän sviker mig varje gång jag ser dig.

259691-154

Jag önskar att jag visste då vad jag vet nu. Det är lätt att vara efterklok. Idag får jag slicka mina sår, igen.
Gårdagens rusmedel har satt sina tydliga spår idag, och inom en timme är det jag som huserar i baren samtidigt som jag försöker mitt bästa att inte vomera. För hoppningsvis lägger jag ingen pizza i någons öl. Kanske kan min chef beställa mat från den lokala pizzerian åt oss under kvällen för att mildra min bakfylla?

I'm unbreakable, highly flammable, so girl get out of my face.

259691-153

Mitt schema för denna månad är ingenting att leka med. Pärla som jag är lyckas jag ändå kombinera nytta med nöje. Se upp, ikväll gör vi det igen. Ska bara slänga upp ett par öl på bardisken först och lyssna på ett par klagosånger..

I'm lookin' hot.

En veckans att göra lista i sann Blondinbella-anda.

[x] Återbesök hos vad som kan vara den bästa bröstdoktorn någonsin
[ ] Arbetsintervju idag på Hebbevillan
[ ] Utgång ikväll för att ta farväl av norrbaggen som åker hem till sina renar igen
[ ] Arbetsintervju på fredag på hotell Birger Jarl
[ ] Utgång på lördag

I wanna curl up like a child.

259691-151

Första dagen tillbaka på jobbet. Finalemente! Så som jag sett fram emot att få ställa mig bakom baren igen trodde jag att det här skulle vara en bra dag. Jag trodde att jag lett mig själv in på ljusare tider.. Jag önskar att jag hade någon att skrika och slå på nu. Någon som håller om mig medans jag gråter. Jag har hört att man inte kan få allt här i livet, tyvärr. I'm all alone. All alone, baby.

I thought our days would last forever but it wasn't our destiny.

259691-150

How lovely.
Är det här slutet? Jag såg en framtid med denna karl. Jag sket i det blå skåpet. Som vanligt. Jag crashed and burned. Jag har satt min sista potatis i den här relationen. Jag kunde inte älska mig själv mer. Är inte livet bara för underbart? Gräset är alltid grönare på andra sidan, tyvärr.

Hand me down my best dress shoes and my best dress shirt 'cause I'm going out in style to cover the hurt.

Man, I really hope you forgive me.

259691-149

Nu börjar äntligen människan i mig vakna till liv efter gårdagens bravader. Jag vaknade utanför Sollentuna. Är det möjligt? Jag måste sluta följa med okända män hem. Mitt sexuella behov är tydligen större än min rädsla för att bli våldtagen och styckad för att sedan bli lämnad i en buske att dö. Är det här anledningen till att jag borde ha en karl? Jag sumerar kvällen med ett av mina fyllesms; "Söder stängt. Vi ovänner. Kanske lyckas. Vi hoppade in i okänd taxi. Vi överlever kanske."

Drink that beer 'til your belly can't hold it.

259691-148

En av mina parhästar ska dagen till ära firas med pompa och ståt. Då jag inte har en möjlighet att inhandla alkoholhaltig druvsaft får jag ta till starkvarorna. Jag ska inmundiga inhemsk spirituosa från Lettland. Vi ska till storstaden och kriga. Maybe nobody will die tonight.

RSS 2.0