Have I found my paradise?

Nu är det så här att jag har bestämt mig för att flytta. Jag tänkte testköra G life. Passar vi inte som handen och handsken så återvänder jag tillbaka hit. Om det är här jag hör hemma så märker jag det inom sinom tid. Detta innebär väl inte att Ni lämnar mig? Inte skulle väl ni lämna mig?


I have a one date curse that I need to break.


Istället för att studera och börja på inlämningen som ska vara inne imorgon så ligger jag i sängen med datorn på magen och försöker komma underfund med till vilken sida jag vill flytta min blogg, G life eller blogspot. Jag har inte blivit fäst vid någon av dom. Kommer jag att vara fast här för alltid? Kan vi inte göra så att vi gör en gemensam flytt? Så länge ger jag er ett citat som passar in på mig som handen i handsken i denna stund.
- How would you characterize yourself as a high school student?

- I never did learn anything, I never went to school, I never did anything, I just went shopping and hung out.


'Cause I mean what I say and I agree with myself.


Kopplade precis in min nya hemtelefon eftersom högtalaren i min andra har tagit semester. Förstår inte varför folk tycker att det är konstigt att ha en hemtelefon. Det är skitbra. Kanske lite vuxet men så är även vissa kort i min pluska också. Öppna den och du hittar ett ICA-kort, ett IKEA family-kort, ett VISA-kort, ett Scandic-kort och absolut noll ören kontant. Jag avskyr kontanter. Speciellt mynt. Dom är tunga och tar onödigt mycket plats i min annars så platta pluska. När jag hade ett jobb där jag kunde inkassera en hunka eller två i dricks så gick jag alltid till banken och satte in dom på mitt konto. Så mycket avskyr jag kontanter att jag hellre köar på banken än bär dom i min pluska. Joråsåatt..

You never got a chance to see how good I've done.

Min hjärtevän och jag myste tillsammans i soffan framför filmen 27 dresses ikväll. Inte konstigt att man blir sentimental. Alla dessa fantastiska kärleksfilmer med snygga karlar. En sak slog mig dock under filmens gång. Vem ska föra mig till altaret när det väl vankas giftermål? Kan hända att denna dag inte kommer att inträffa eftersom jag inte tror på evig kärlek men om, OM, det händer.. Det absolut ultimata skulle vara morfar. Min älskade morfar. Han valde att slänga in handduken för tidigt, tyvärr. En sorg som sliter mitt hjärta itu varje dag. En saknad som är så obeskrivligt stor. Han var mitt allt. Min förebild. Så mycket denne fantastiska karl har missat sedan han hastigt övergav mig på min artonårsdag. En av dom dagar som ska vara en av dom lyckligaste i ens liv. Jag hoppas att han ser mig och är stolt över mig. Det här blev djupt, för djupt, så nu säger jag godnatt med den här låten.

And I, yes I, miss you and it's killing inside.


Jag ligger här i sängen med datorn på magen och sömnvägrar. Jag ville inte vakna ännu en dag utan dig och inse vilken jubelidiot jag är. I've got it bad, baby. Vid det här laget borde det inte vara en nyhet att jag är en jävel på att förstöra för mig själv. Mitt forna alkoholmissbruk är så klart inblandat. Antagligen var det kanske lika bra att det tog slut där det tog slut. Han hade trots allt en trasig bil, ful lägenhet med tillhörande fula möbler, ful frisyr och han var kobent..

The party is gettin' started, let's act retarded.


Om två och en halv timme ska jag var på plats vilket betyder att jag måste återuppstå från dom döda nu, gärna redan igår, för utföra diverse sysslor så som att fylla kistan, duscha, spackla mig och riva ut hela garderoben efter en snygg stass. Men den skönhet som jag är så klär jag i allt som tur är. Gjorde ett försök till rivstart nyss genom att sätta på lite skön musik med gung i men här är jag nu igen - i sängen med nattlinnet på. Stinker gammal fylla blandat med svett. Är det inte underbart att vara i bakrus?

I think making up, faking up stories is alright.


Jag är en slagen soldat nu. Jag har ingen aning om var jag ska få kraft ifrån för att slå klackarna i taket idag igen. Det är tjugoårskalas kombinerat med inflyttningsfest. Ett sådant kalas går inte att missa. Nu hör jag min hjärtevän vomera för den sjuttioelfte gången idag. Det tar aldrig slut för henne. Jag prisar Gud för att jag inte mår som henne.

Oh, I'm so clever until my paranoia kicks in.


När man hör sin hjärtvän räva upp sina inälvor innefrån damrummet så här dags dagen efter så vet man att kvällen var lyckad. Det kan hända att vi titta lite för djupt i glaset. Eftersom jag har ett par minnsesluckor, och med risk för att jag skulle kunna ljuga om jag började återberätta gårkvällens festiviteter så sätter jag punkt här och låter bilderna tala sitt tydliga språk själv.

I wanna kiss a girl. I wanna kiss a boy.


Ett Billys 8-pack pan pizza och 4 liter vin senare är vi startklara för allt kvällen har att erbjuda. Vi är redo för allt vi är bra på - intriger, att göra piruetter till skön beats, skapa drama och tequilarace. Ses vi i dimman?

I missed it all, I messed you up, I missed you.


Det blev ingen stass. Det blev förvaringsboxar för fyrahundrajävlatjugonio riksdaler. Jag är inte alls bitter. Åh, nej. Verkligen inte. Det jävligaste är att dom är snygga. För första gången i hela mitt liv hittar jag snygg förvaring. Jag kunde inte stå emot. Det här känns inte riktigt bra måste jag säga. Än mindre bra känns det att jag nu måste sätta fart med att städa lägenheten (läs: plocka undan alla kläder) och sedan ordna dom där förbannade boxarna innan min hjärtevän entrar min lägenhet. Vi ska slå klackarna i taket, ska du?

You crashed and you’re on your own tonight.


Det är helt underbart att ligga kvar i sängen under duntäcket med datorn på magen och bara mysa. Snart måste jag hasa mig upp och slänga på mig lite kläder och min sexiga futuro för att halta mig ner på stan och leta efter en klänning inför morgondagens festiviteter. Kvällen till ära bär jag någon gammal trasa som redan hänger i graderoben. Jag tror att det här kan bli en bra helg.

And I try to accept that you're gone.


There's so much crazyness surrounding me.


Jag ska aldrig mer baka. Aldrig, aldrig, aldrig mer. Hör ni det? Ingen karl kommer någonsin vilja äkta mig. Jag är totalt värdelös när det gäller matlagning och hushållssyslor. Om han är rik och vi har personal som utför sysslorna åt oss kanske, kanske, han kan älska mig.. Jag får hålla tummarna helt enkelt.

I banished every memory you and I had ever made.


Var jag dum som sa upp mig för ett jobb som jag inte visste någonting om även fast jag ändå tjänade som en polsk bärplockare och fick noll uppskattning från min chef? Jag trodde inte det då men nu, nu tror jag det definitivt. Faktum är att jag har tappat tron på mig själv alla dessa jobblösa dagar som gått. Jag börjar tro att det är jag som är dålig. Varför ska det vara så jävla svårt att få ett bra jobb när man behöver ett? Jag klarar inte av att vara pengalös.

And all you've ever been to me is a waste of time and nothing more.


Inte nog med att jag hade sönder strömbrytaren igår, jag gjorde översvämning i köket när jag skulle diska. Jag satte på kranen för att fylla diskhon med vatten och diskmedel, och medans vattnet rann gick jag och bäddade och plockade undan lite saker. När jag sedan kommer tillbaka in i köket så rinner vattnet över kanten. Jag skyller på att jag i stort sett aldrig diskar, tvättar eller städar eftersom jag faktiskt har någon som gör det åt mig. Inga konstigheter i det.

I hate every bone in your body.


Min karriär som hemmafru är över redan innan den började. När jag under min tvättid skulle torktumla lakanen och var i full färd att sätta på strömbrytaren så lossnade hela dosan. Jag packade ihop, lämnade dosan på golvet och smög därifrån. Borde jag skämmas? I vanliga fall brukar jag också smyga ut från tvättstugan eftersom jag aldrig städar. Jag vill undvika att bli sedd så att inte någon arg granne kommer och stoppar allt äckligt damm i min brevlåda.. Jag är en usel hyresgäst.

I don't wanna work today. Maybe I just wanna stay and take it easy 'cause there's no stress.


Jag är dum, så dum. Jag glömde att sätta min mobil på ljudlös innan jag somnade in, redan innan 21-snåret, igår. Detta resulterade i att min mobiltelefon har fört oljud hela natten eftersom mina onyktra hjärtevänner så gärna ville ha tag på mig. Att jag inte världens piggaste tjej just nu behöver jag väl inte ens nämna? Funderar på att avboka både fotbollsmatchen och tvättstugan ikväll och somna in tidigt. Tvättstugan kan bli ett problem då jag inte har några rena underkläder eller några pengar att köpa nya för som på den gamla goda tiden. Det är hårda tider nu.

It seemed like nothing we could do would ever get us respected.


Nu ska jag roa mig med att sjunga falskt till musiken som pumpar ur mina högtalare samtidigt som jag tar hand om vad som kan vara världens största hög med disk. Hur kan jag ha så mycket disk när mormor var här och diska för bara någon dag sen? Sedan ska jag gå ner och köpa ett par strumpbyxor för kvällens festiviteter och ta en fika med min älskade livscoach tillika min mamma.

I ain't definitely tryna keep up with you 'cause I'm ahead of you.


Även fast jag har fyra påsar med nya kläder (fortfarande oupplockade och som fortfarande stirrar på mig) så har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig inför kvällens festiviteter. Kjol? Klänning? Naken? Byxor är uteslutet. Jag använder knappt byxor. Ännu mer ovanligt är att se mig i jeans. Jag är inte skapt för byxor av olika anledningar. Vi kan återkomma till det i ett separat inlägg en annan dag. Vi ska till vinstugan och visa upp våra konster på dansgolvet till ett par sköna beats från högtalarna, och vi kommer att göra succé. Det är ingen talan om saken. Det är en bra dag för festiviteter. Jag ska in i dimman, ska du?

Us and you, together there ain't nothing we can't do.


Nyligen hemkommen från storstaden med fyra påsar nya kläder. Jag känner hur påsarna stirrar på mig. Kanske borde jag lämna tillbaka dom och sluta shoppa så förbannat mycket? Fast å andra sidan sparar jag in några hantverkarhundringar på all rusmedel som jag inte förtär längre. Och kläder måste väl alla ha.. Inte kan jag väl gå naken?

Everybody raise your glasses and shake your asses.


Vill du in i dimman ikväll? Ring mig så slår vi klackarna i taket, skapar lite drama och gör ett par piruetter tillsammans på dansgolvet. Kan även tänka mig ett galet tequila race och att bevisa vilken superstjärna jag är på kareoken.
You're nobody until you're talked about.

Old ladies laughing from the fire escape, cursing my name.

Nu har jag precis för några ynka sekunder sedan skickat iväg en ansökan till Robinsson 2009. Antagligen kommer jag inte med, men om jag gör det kommer ni att få se mig på en öde ö redan i vår. Ni gillar't, eller hur? Jag har alltid velat vara med i Big Brother men eftersom det inte visas längre får det här duga.. En fantastisk utmaning!

No way, I'm never gonna fall for you, never you baby.

Född i fängelset? Leighton Meester, du har ingenting att komma med. Jag är gjord i fängelset. Sug på den du. Jag är coolare än du. Joråsåatt..

If vision is the only validation then most of my life isn’t real.


Tomhet. Absolut tomhet blandat med ångest. Jag önskar att jag inte förlorade den där förbannade oskulden på en bänk på skolgården under min första fylla med min absoluta fiende redan när jag var nybliven tonåring. Jag önskar att jag inte hade slängt mig själv i främmande mäns armar för att få någon slags bekräftelse. Önska önska runt i ring, önska kostar ingenting. Hur mycket jag än tycker om Mr. Upptagen så borde jag ha behållt trosorna på. Det är lätt att vara efterklok. Verkligen. Ingen idé att hänga läpp för det. Gjort är gjort, kommer aldrig åter. Imorgon är en ny dag. En ny dag med nya tag. Förlåt mig fader för jag har syndat, som så många gånger förr..

If you think it's easy doin' one night stands, try playin' in a rock roll band.


Är jag den enda människan som är glad trots det faktum att det är söndag och att det regnar? Alla i min omgivning verkar ha vaknat upp på fel sida. Jag får helt enkelt ligga här allena och vara lycklig. Inte mer med det.

Must everything you do make me wanna smile?


Vid tresnåret i natt dök Mr. Upptagen in och kröp ner i sängen bredvid mig. Jag älskar att vakna upp med honom i sängen. Vi har rullat runt i sänghalmen hela morgonen. En sådan här regnig dag kan jag inte tänka mig en bättre start på dagen.

Is there anything that can make you happy?


Det huserade inga militärer utan endast en pansarvagn på basen där jag var stationerad. Endast civila forskare som höll på med sprängmedel och dylikt. Det kom två militärer på besök men dom var snälla. No need to worry. Somnade redan vid sjusnåret igår, och nu är jag uppe med tuppen för att jag har jouren. Tidiga mornar är inte min specialite men det börjar att arta sig. Det blir lättare att gå upp för var dag. Dock hoppas jag på att dom inte ringer från kontoret så att jag slipper åka och jobba och istället spendera hela dagen i mitt nattlinne..

You don't know what you've got until you're missing it alot.

Det borde vara olagligt att vara uppe så här tidigt. Nu börjar jag bli nervös. Jag ska nämligen jobba på en militärbas och alla som känner mig vet att jag är fruktansvärt rädd för militärer. Varför vet jag inte. Just nu hoppas jag bara på att komma hem levande. Det känns inte mindre oroväckande att det endast går en(!) buss dit. Missar jag den kommer jag inte in på området.

I promise that I'll never leave you alone.

Mitt nya nattlinne är fantastiskt. Jag älskar't. Iförd nattelinnet ligger jag nu i soffan och tittar på tv. Den här känslomässiga bergochdalbanan börjar gå mig på nerverna. Det måste ju vara något allvarligt fel när man tjurar till Idol, visst?

Baby, It’s you I want so stop wasting my time.


Shoppinggalen? Jag? Åh nej. Under dagen har jag spenderat ett antal hantverkarhundringar för mycket. Si så där fyra, fem stycken bara. Köpte en dunjacka för fyrajävlatusen. Jag tror att det är den första jackan jag har betalat själv faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag brukar inte behöva köpa dyra saker själv. Jag har nog inte köpt en enda sak i min lägenhet själv.. Förutom jackan inhandlade jag en bh med tillhörande trosor, ett sexigt nattlinne, en klänning, fem(!) par strumpbyxor och en topp. Igår beställde jag även ett x-antal skivor och en bok. Jag älskar att spendera pengar men jag hatar att vara pengalös, betyder det då att jag har en slags hatkärlek till shopping?

RSS 2.0