In every cirkel of friends there is a whore.

259691-57

Tänk om jag var ekonomiskt oberoende.. Då skulle jag nu inte sitta här för att snart, alldeles för snart, bege mig mot läsårets första skoldag, nej. Jag skulle ligga vid min pool och njuta av solens alla cancerframkallande strålar. Sedan skulle jag bege mig på en shoppingrunda för att hitta någon snygg klänning att pryda min kropp med under kvällens alla festligheter. I'll keep on dreaming.

I fucking can't believe it.

259691-61

Om en vecka som är lika med sju dagar så är jag på väg mot Indien. Vi ska rida kamel, gå i tempel, bo på hotell for free med massage och annan lyx ett par dagar, festa, shoppa - you name it. Det ska bli så ruggigt spännande. Vad som är mindre spännande är att flyga i så pass många timmar helt ensam. Jag tycker att flygplan i färd är lite läskiga. Jag får helt enkelt hoppas på att planet inte störtar och kraschar så att jag slipper dö ensam..

I'm lazy, I admit it. Work is not for me.

Om jag inte var en sån pengahora, och om jag inte skulle åka till Indien nästa vecka, så hade jag varit arbetslös vid det här laget. Kanske stannar jag kvar för att inte låta en av mina chefer vinna också. Chefjävel är allting jag har att säga. Jag tror inte att han har rätten att sparka mig utan bara äger en del av restaurangen för då hade han nog gjort det vid det här laget eftersom han är dumbass nr. 1. Jag blir arg bara jag tänker på jobbet just nu och det blir inte bättre av att veta att jag imorgon står där och sliter igen med noll tacksamhet från hans sida. Tacksamhet är precis vad han borde visa mig och det kan även våra älskade gäster skriva under på.


I'm a beauty queen.

259691-60

Jag läste i någon tidning att kvinnor med stor byst har bättre IQ än kvinnor med små bröst, ungefär 10 poäng. Nu när jag ska göra en bröstförminskning kommer mitt IQ då att sjunka med 10 poäng?

It's all about the drama.

259691-59

The Hills är tillbaka och jag kunde inte vara gladare. I've missed those bitches. Dem förgyller mitt liv med alla dessa catfights, och dem får mig nästan att sakna mitt liv som drama queen. Dem får mig grön av avundsjuka över det livet dem lever. Tänk om jag också hade dem pengarna på mitt konto som dessa jäntor har. Då skulle livet leka. Vad jag däremot inte är avundsjuk på är Laurens forna vänskap med Heidi..

Me and Romeo have never been friends.

Jag vet att jag är dålig på att berätta öppenhjärtligt för er om vad som händer i mitt liv just nu. Jag har varken motivation eller tid, men idag tänkte jag försöka diktera någonting för eran skull så att ni vet att jag fortfarande lever.

För stunden så jobbar jag mest. Oftast jobbar jag lunch men den här helgen har vi slagit på stort och jag jobbar kvällar. Jag serverar fulla människor, och jag kan tala om att det inte är speciellt kul om man bortser från dricksen som igår låg på hela 782 riksdaler. Igår kysste en full kvinna mig och jag kan säga så mycket som att jag kände mig kränkt och bara ville gå och spy. Tyvärr så har jag ett god damn service yrke och jag kan inte ryta, gorma eller skrika åt mina gäster hur mycket jag än vill. Jag kan inte heller ge dem en Jörgen även om jag tycker att dem förtjänar det, men idag är en ny dag och vi tar nya tag. Idag sätter vi på oss Sveriges största leende och keep on goin' strong. I'm a kick ass servitris och bartender och ingenting ska stoppa mig.

Annars har jag inte gjort så mycket den senaste veckan. Hah, vem försöker jag lura? Jag har gjort allt för mycket och fått allt för lite sömn, något som jag tänkte ta igen imorgon på min enda lediga dag den här veckan. Jag ska gå runt hemma och mysa alldeles ensam eftersom mine mutti är bortrest, och så har min mormor lovat att laga en god middag åt mig. I can't wait!
Jag får inte glömma att berätta för er alla trogna läsare att jag har vaccierat mig mot hepatit A och för första gången så gjorde inte sprutjäveln ont. Kan bero på att sköterskan var varsam, använde bebisnål och gav mig ett klistermärke för min goda och lugna insats.
Under denna period av dålig uppdatering har jag även spenderat för mycket pengar på krogbesök och alkohol. Jag har druckit ett par glas för mycket, och gått ut ett par dagar för mycket. Det känns inte helt okay att behöva gå hem från jobbet för att man är för bakfull för att kunna handskas med gäster, eller att vara rädd för att prata med dem för att man är rädd för att dem ska känna hur illa man luktar eftersom man inte hade tillgång till en tandborste. Det känns heller inte okay att komma till jobbet nästan direkt från festen i gårdagens partyutstyrsel.

Nu vet ni var jag har hållit hus, och jag lovar att jag ska bli bättre på att berätta om mitt underbara liv. Om inte annat flyr jag snart land och rike till Indien och då tänkte jag uppdatera dagligen om vad vi gör för spännande saker, vad jag shoppar och vilka fester vi går på. Är det inte det ni vill veta?

You know I'm no good.

http://crazy-frankenstein.com/pictures-files/drunk-pictures/drunk-asshole.jpg

Idag när min mamma drog med mig för att handla hem mat som jag sedan ensam skulle få bära hem så frågade hon vad jag skulle göra ikväll. Jag svarade att jag enligt planerna ska spendera kvällen framför tvn varpå hon säger att hon tror det när hon ser det för så sa jag minsann igår också, och alla helger innan dess. Jag förstår att hon inte tror mig. Jag hade verkligen tänkt att stanna hemma idag. Jag hade det., men just nu börjar jag klättra på väggarna. Jag vill inte sitta hemma och ruttna. Jag vill gå ut. Jag förtära alkohaltiga drycker och dansa och skratta, så nu ska jag nog trots allt inte stanna hemma ikväll. Jag är min sämsta människa, verkligen. Jag skulle behöva ladda inför Indiens alla festligheter som är på ingång men jag antar att jag får ladda på planet om det fortsätter i den här takten. Jag tycker det låter bra, gör inte ni?

Are you really as beautiful as you seem?

259691-57

Partyprinsessan inom mig har vaknat. Igår skulle vi bege oss ut för att endast ta en cider, men när jag vaknade runt tre i natt för att masa mig till toaletten och pinkulera upptäckte jag att jag var full. Jag trodde nämligen inte att mina sex cider och en shot hade gjort mig speciellt rund om fötterna. Åtminstone så intalade jag mig själv det med tanke på att väckarklockan stod och väntade på att få förpesta mig med sitt hemska läte redan klockan sju på morgonen. Jag har hört vaga rykten om att det blir en natt på stadens alla gator återigen imorgon. Förhoppningsvis kommer det gå vilt och galet till. Att jag sedan dagen därpå ska upp i ottan för att le och vara trevlig är en annan femma. Den dagen den sorgen, right?

RSS 2.0