Honestly, I could easily replace you.

Jag ska straxt ha en dejt hemma hos mig. Jag är nervös som ett djur. Jag skulle vilja hälla i mig ett par tre glas vin innan han kommer för att lugna nerverna, men då kanske han blir rädd för mig och tror att jag är alkolist.. Jag tycker att han borde dyka upp nu så att han kan åka hem igen och jag kan kan trippa vidare på fest.

I'm tired of trying.

Jag tänkte börja den här dagen med att ge er gott folk där ute ett gott råd: snorta aldrig tequila. Jag kan garantera er att det inte är en speciellt härlig upplevelse. Det känns som om att hela hjärnan har fått en kallsup av klor, och som om att ett extremt eksem har bosatt sig i näsan. Med denna information i bakfickan så var jag ändå wild 'n crazy och snortade tequila tre gånger igår. I'm so stupid.

My guns are loaded.

För jag är bartender, för jag är bartender, för jag är bartender, fy fan vad jag är bra.
Ikväll ska vi svina till det ordentligt. Vi startar med en middag på Sommar klockan 19. Helt fantastiskt!

I never thought that I'd do something like that.

Pamela Anderson
Drinkprovningen i fredags var klockren. Det var god stämning och alkoholen flödade. Vid 12-snåret var jag kastrullfull av alla härliga drinkar och shots och begav mig vidare för att fira midsommar. Vi byggde en egen midsommarstång som vi senare dansade kring. Jag liftade med häst och vagn i riktig barnen i bullerbyn anda. Tyvärr blev jag bakis runt 22 någonting och somnade senare som en klubbad säl när dem första gästerna begav sig vid midnatt. En helt klart godkänd midsommarafton måste jag säga.

It's clear for everyone to see.

Min fötter har svullnat vid hälen på undersidan av fötterna. Min gångstil just nu kan liknas med någon som har haft sexuella aktiviteter för sig i dem bakre regionerna.. Jag har inte den blekaste om hur jag ska kunna stå upp hela dagen. Vid dagens slut kommer dem troligtvis vara i storlek med två ballonger. Livet är bara för underbart.

I want a boy who's so drunk he doesn't talk.

Just nu försöker jag motivera mig själv i mina studier med alkohol. På fredag så kommer den efterlängtade drinkprovningen och jag tänker inte lämna baren förens jag är rund om fötterna. Det får bli min förfest denna midsommar. Jag är värd det efter allt detta slit. Som tur är så är det bara nio dagar kvar annars hade jag varit tvungen att överdosera piller. This is killin' me. Jag aldrig i hela mitt liv studerat så flitigt som jag gör nu.


Everytime I get my hopes up they always seem to fall.

Gud, vad skönt det är med regn. Jag älskar regn och speciellt nu när jag måste viga hela mina dagar åt studier. Studierna börjar från den sekunden jag kliver upp ur sängen till den sekunden jag somnar. Jag sover, andas och äter drinkar i stort sett.
Idag ska jag viga denna mysdag åt att nöta drinkar och städa mitt rum. Jag skulle även vilja ta mig till solariumet för att bygga upp en ny bränna då det inte finns någon tid för att få en äkta bränna men jag hinner tyvärr inte det. Jag måste verkligen lära mig alla drinkar. Jag ska kunna rabbla dem under tio sekunder (!) och imorgon börjar tidtagning vid blandning av drinkar. Vi ska klara att blanda en drink under trettio sekunder.

Nu kom min invalida mamma hem med kanelbullar så jag ska knycka en och fortsätta nöta dessa underbara drinkar som ingen människa i hela universum beställer på krogen.


One thing I wanna do is party all night long.

Jag sitter här och känner mig som en tant i mina sista år. Jag sitter hemma vid datorn en lördagskväll och jag kan tala om för er att det känns allt annat än bra. I'm dyin' to party. Jag vill bada i alkohaltinga drycker ikväll och svänga om min tushie på dansgolvet. Det enda sättet att lösa detta problem är att gå ut ensam och jag är på snudden till att göra det, men hur patetiskt låter inte det?


Sometimes I am fighting but I am ready to love.

Ibland går jag bananas på mina vänner. Stundom använder dem inte sin hjärna för fem öre. Jag skulle kunna skriva hur många elaka rader som helst om dem här och nu för idag tycker jag inte om dem, men imorgon älskar jag dem med största sannolikhet igen.


It's all coming back to me now.

259691-34 

Jag kan omöjligt sluta att hylla fröken Beckham för hennes klockrena klädval. Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går. Jag älskar allting med henne, och jag skulle säkert älska henne ännu mer om hon gick upp ett par kilo.

Ain't no sunshine when he's gone.

Jag vet att jag självmant har valt att plugga, jag vet det. Jag vet också att jag visste om att fyra veckor av mitt sommarlov skulle försvinna, och jag visste att det skulle vara mycket att göra. Vad jag inte signade up for var ett prov dagligen. Jag lider just nu av sömnbrist och en hjärnblockad. Med ett teoriprov imorgon och ett drinkprov på några konstiga drinkar jag har svårt att få in i min lilla söta hjärna är det inte helt okej att behöva sova 24 timmar i sträck eller att vila hjärnan. Det är heller inte okej att jag saknar min avlidne morfar så att jag dör. Tårarna sprutar hej vilt och jag tror att det beror på att jag inte förens nu har börjat att inse att han aldrig kommer att komma tillbaka. Jag började nästan att störttjura på tåget till min utbildning igår. Jag vet inte var jag ska göra av min saknad och mina tårar, eller varför jag ens dikterar ner mina djupaste känslor på ett ställe som hela vida världen har åtkomst till..

I need you to need me.

  
 

Cocoo har fått in ett par nya godbitar på sin hemsida. Den röda ginstrande kristalljordgubben finns även i andra färger så som vitt och blått, och som frukt. Jag skulle gärna ha ett av alla. Armbanden och halsbanden här ovan ska jag ta en funderare över och se om jag ska införskaffa något. Jag har sagt förut att jag ska slänga iväg en beställning på smycken men jag får aldrig tummen ur röven.

And then worst of all you never call, baby.

Det var ett par dagar sedan jag lämnade ett avtryck här. Jag kan ju meddela att min bartenderutbildning går bra och att jag har fått lära mig lite flair vilket är sjukligt kul. Dock kan jag meddela er att jag är inte speciellt grym på flair med glasflaska på fyllan. Hur jag ens kunde tro min reaktionsförmåga fungerade utmärkt efter en flaska vin, lite champagne och ett x-antal alkoläsk är det ingen som vet.

You could be happy.

Anledningen till att det är lack of updates i min blogg just nu beror på att jag inte har tid. Jag måste hårdplugga i fyra veckor och under denna period har jag inte tid för annat än studier. Att studera drinkar är inte det lättaste jag har gjort i mitt liv, men med ett prov om dagen så är det bara att öva och öva.


I need somebody to tell me that it's gonna last forever.

Beyonce
Hon gör det igen. Jag har fått en hang up på gult. Jag tänkte köpa en gul klänning igår men jag köpte en annan tunika och det är verkligen ingenting jag ångrar för den är underbar. Precis lika underbar som Beyonce.

So sweet, so beautiful.

I kicked ass igår. Jag ska bli det bästa bartendern någonsin. Nu gäller det bara att tagga till inför provet idag och plugga hela vägen dit. Jag ska sätta det, så är det bara. Jag är väldigt nervös just nu för prov har aldrig varit my thing riktigt. Jag brukar kunna allting när jag går in men när pennan väl är i handen så får jag blackout och med tanke på att vi bara fick en dag på oss att plugga så håller jag verkligen tummarna för mig själv.


I hope you don't feel just like me.

259691-24
Klockan är tjugo över sex. Det här är inte en okay tid att vara uppe. Jag tror jag aldrig har gått upp så här tidigt frivilligt förut, men har man pungat upp 11.000 spenar så det är inte okay att ligga hemma och sova heller. Nog om det för det här inlägget har nämligen en orsak. Jag behöver lätta på hjärtat för jag har ett jättestort problem.

Jag är så jävla ytlig så att jag skäms. Jag gör det, verkligen. Jag trodde inte att jag var speciellt ytlig utan mer bara mån om mitt eget utseende men sen så råkade jag hångla med en okänd man på dansgolvet förra veckan och blev bevisad motsatsen. Denne man hörde av sig dagen efter vilket chockade mig eftersom jag trodde att det bara var ett fyllehångel och ingenting annat. Han är rolig, trevlig och allt sånt där. Han är säkert muskulös också (jag minns inte helt hur hans kropp ser ut), och han är lång, men han är ful. Han är verkligen ful, och med ful menar jag jätteful. Han är så pass ful att jag inte vill dejta honom. Jag vet inte vad jag ska göra om han vill träffas igen. Jag borde för fan skjutas. Min mamma, min vapendragare i alla väder och hennes pojkvän har predikat för mig hur jag borde ge honom en chans och att utseende inte är allting. Jag har inte hjärta att säga att jag inte vill träffa honom för det är inte en giltig orsak.. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte, verkligen. Jag gillar att prata med honom, och jag blir glad över att hitta ett sms från honom. Det här är inte okay beteende av mig själv, inte alls. Vad ska jag göra?

Oj, det här blev ett långt inlägg och jag skulle kunna skriva ännu mer men jag måste börja klä på mig om jag ska hinna med min buss och allt sånt där. Erkänn att ni är jätteintresserade? Klart ni är, det vet jag. Haha..

You were mine and I was yours for one night.

Jag har en hatkärlek till klockor, och jag är väldigt kluven i frågan om dem är snygga eller inte. Jag tycker att dem har en tendens att vara väldigt fula men på senare dagar har jag hittat två fina klockor som jag faktiskt skulle kunna överväga att bära. Den första är Yenny ägare av och den andra är från Gucci. Den sistnämda gillar jag för att den ser mer ut som ett armband än en klocka. Att jag gillar klockan från D&G som Yenny äger är inte speciellt konstigt eftersom jag älskar allt som glimmar. Undra sa flundra om jag kanske ska ta och inskaffa mig en klocka även fast jag tror att jag endast kommer tycka om den i två dagar. Kanske en vecka om jag har tur..


Shame on you baby.

259691-22

Släng dig i väggen Elin Kling - Victoria Beckham är min stilikon. Jag anser att många kändisar klär sig väldigt snyggt medans fru Beckham gör det gudomligt. Hon slår nästan aldrig fel. Jag kan inte minnas sist jag såg ett gräsligt klädesplagg på denna kvinna. Här är en av alla hennes klockrena klädval.

Lets party the night away.

Igår var ju som sagt mina planer att svira till det efter shoppingen men eftersom jag råkade bli dödssjuk var det bara att åka hem igen och gråta medans alla mina kära vänner och ovänner kunde spatsera omkring på alla ljuvliga uteställen samtidigt som dem med största sannolikhet intog alldeles för mycket alkohaltiga drycker. Jag är inte alls avundsjuk, inte alls. Jag kan ju trösta mig med att jag köpte tre par skor vilket känns bra även om känslan hade varit ännu bättre om jag hade inhandlat nya kläder att bära till skorna också. Tyvärr, så kan man inte få allt här i livet har jag hört.

It's just you and I my friend.

Jag har ju glömt att berätta det absolut bästa som har hänt den här veckan - igår gick jag på sommarlov. Tänkte bara retas med er alla andra som har skola i någon vecka till. Lyckan är dock inte långvarig för på måndag börjar min bartenderutbildning. Fast lika lycklig är jag för det då jag själv valt att gå den och betala för den.

I can see that there's something in your eyes.

Jessica Biel
Jag vet inte vad paparazzi tycker är underhållande med en kvinna i morgonrock som slänger sina sopor, eller vilka människor som tycker det är intressant att läsa om det heller. Ptja.. jag är väl uppenbarligen en av dem idioterna, men jag publicerar denna bild med anledning av att jag också skulle vilja vara så där snygg när jag slänger mina sopor i morgonrock och turban. Jävla Jessica Biel att alltid vara snygg - sminkad som osminkad, morgonrock som galaklädd.

You make my world go around.

Idag har jag inhandlat en bikini. Det känns skönt att äntligen få det gjort även fast plånboken kanske inte håller med, och även fast jag hellre hade lagt pengarna på något roligare som en skinnjacka eller ett par nya pumps. Det är dyrt att underhålla en H-kupa. Min bikini gick på 700 spenar men min mamma var snäll och betalade underdelen. Inte är den speciellt snygg heller.

All my dreams are fallin' now.

Elisha Cuthbert
Klänningen Elisha Cuthbert bär måste vara en av dem finaste mitt öga har skådat på länge. En klänning som denna skulle inte vara fel att hitta imorgon. Jag skulle med glädje låta den pryda min kropp även fast det med största sannolikhet skulle se helt galet ut med min älskade H-kupa. Jag gillar hela hennes utstyrsel speciellt pumpsen, och hur hon bär klänningen med ett par vita shorts.

Who would beg, steal and lie, fight, kill and die just to hold you, hold you like I do?

  
 

Jag har ingenting att säga om dessa bilder på Keri Russell mer än att jag älskar dem, och att jag tycker att dem är helt underbara. Till skillnad från när hon medverkade i Felicity så är hon här riktigt vacker.

Does she inject you, seduce you and affect you like the way I do?

Imorgon vankas det äventyr. Eftersom min vapendragare svek våra planer sen en vecka tillbaka att åka till hufvudstaden för shopping så beger jag mig nu till Eskilstuna för att möta upp torsdagens födelsedagsbarn. Vi ska göra Tuna Park osäkert och samtidigt strö pengar omkring oss. Därefter ska vi hem till denna unga mö och get dressed for success för att sedan svira till det ordentligt på okänd ort.


RSS 2.0