If you drink like I drink then you'll be drunk like everyday.


Every guy that I pass look at my ass like "woah!".

259691-147

Varför fick jag för mig att jag skulle hålla i förpärlan? Eftersom mormor inte ska städa hos mig för ens på tisdag så måste jag plocka upp efter mig själv. Tur i oturen så får jag inte dammsuga och andra diverse aktiviteter än. Jag kompenserar mina vapendragare med jordgubbar och vindruvor istället. Om det finns någonting kvar när dom entrar mitt palats det vill säga. Jag kan inte lova något..

You're damn right, no one does it better than me.

259691-146

Skadekontroll efter gårdagens karatefylla är utförd och jag har vidtagit alla nödvändiga åtgärder. Om ett par timmar är det dags att dra på partyskorna och dansa vidare. Inga färgglada cocktails eller vilda tequilarace för mig under kvällens gång om denna kväll ska få ett lyckligt slut. Nu är det vin som gäller. Vin, endast vin. Eventuellt kan en kall maldryck slinka ner. Kanske två, men det talar vi tyst om.

I guess I'm on my way.

259691-145

Nu när dagen börjar lida mot sitt slut och telefonen är upphittad kan jag inte sluta ångra att jag lämnade mina favorittrosor som souvenir hos den okända yngligen. Det fanns ingen tid till att leta efter ett par trosor på vift när jag med bh och stumpbyxor i ena handen och med skor i den andra tassade på tå därifrån för att undkomma en vad som kunde ha blivit pinsam morgon, och för att undkomma föräldrar. Mamman lyckades jag inte skaka av mig. Hon öppnade sovrumsdörren i samma stund som jag stängde lägenhetsdörren bakom mig. Precis när jag klivit in i hissen kommer hon ut ur lägenheten till hissen yrvaken med en ruffsig kalufs iförd morgonrock och säger god morgon för att sedan gå tillbaka in i lägenheten. Varför?

Don't try to beat me 'cause I've already won.

259691-144

I samma stund solen fyller mig med lycka inser jag att jag inte behöver en man. Meningslöst sex och vilda parynätter är allt jag behöver, och för att inte glömma - pengar.. Jag kan inte finna mig en redig karl som innesitter dom egenskaper jag söker. Dom enda män jag hittar på marknaden är män med störningar. Jag vet inte vad jag utstrålar för att råka ut för diverse underliga karlar med tillhörande beteenden.

And if you mess with me you know you'll never win.

259691-143

Om en ungefär timme ska min parhäst köra mig till skolan. Ni hörde rätt, skolan. Kors i taket. Ska konversera med mina lärare lite och spana in våra byggarbetare med snygga bringor. Rykten säger att dom är delikatesser. Det kanske är värt att sätta sig bakom bänken i förtid?

You're in my face, sorry what's your name?

259691-142

Jag har syndat. Igår bröt jag mot min doktors alla regler. Är inte regler till för att brytas? Ingen skada skedd. Jag lever fortfarande och brösten har inte ramlat av. Tog ett par steg på dansgolvet, drack två drinkar och fick ett skott i råttan. Watch out, I'm back.

I wanna scream until it hurts.

259691-141

När nattens timmar började smyga sig på skulle jag diktera ett inlägg om mannen som låg och sussade så sött i min säng med ett yrväder till frisyr. Han var så söt, och så fruktansvärt frustrerad. Frustrerad över att inte få utföra konster i sängen med mig för min doktor. Han vill döda henne. Jag vet fortfarande inte om jag valt rätt man men det får tiden utvisa antar jag. Allt jag vet är att vi ska ses på kvällskvisten igen. Tror ni doktorn blir mycket arg om vi rullar runt lite försiktigt i sänghalmen? Brösten borde väl hålla om vi är försiktiga? Han gör mig vild. Jag har lust att springa efter honom, brotta ner honom på trottoaren och visa alla våran könsakt.

Så ljug, ljug och kyss mig hårt en sista gång.

259691-140

Eftersom jag nyss insåg att det ramlar in några ören på mitt konto idag tänkte jag att medans min beslutsångest gror inom mig och känslorna över det här bubblar kan jag lika gärna masa mig ner mot centrum för att utföra lite shopping och byta ett par skor. Självklart shoppade jag igår inne i huvudstaden, och i förrgår på hemmaplan. Jag behöver ingen pojkvän så länge jag kan handla.

Never will you find another bitch like me.

259691-139

Nu är äntligen stygnen borta, och nu börjar nedräkningen. 10 dagar till jag får gå på krogen. 10 dagar till jag kan börja använda bh då och då. 2 ½ vecka till sjukskrivningen är slut och jag kan börja tjäna pikudas igen. 2 veckor till jag får rulla runt i sänghalmen med mina män. 5 veckor kvar att sova på rygg. Det här ska väl inte vara några problem, right? Nu kör vi. Kör, bara kör!

I'm more than just a human, I'm a gift to all of you.

259691-138

Just nu skulle jag vilja träffa min bästa vän Tequila och ta ett par steg på dansgolvet. Jag tror att vi skulle kunna stilla våra sorger tillsammans. När man med gråten i halsen frivilligt lyssnar på Backstreet Boys måste man väl ändå ha nått botten?

I don't drink to impress myself. I drink to wake up in your boyfriends house.

Fotboll ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv spelat och har en kusin som har spelat i allsvenskan. Jag hade mer än gärna placerat min söta ända på Råsunda ikväll för att bevittna derbyt men då jag är invalid och med största sannolikhet inte har någon parhäst som delar detta intresse med mig ligger jag nu här med laptopen i knät och ryter. Förbannade ynglingar. Suporterbråk hit och dit. Om man är där för att njuta av en match, varför väljer man då att förstöra matchen?

I'm everything you're lookin' for.

259691-137

Mina fantastiska och otroligt snygga brön tillåter mig inte att göra mycket mer än att ligga i sängen om dagarna. Liggsår kan skymtas på min kroppshydda och madrassen har börjat växa fast i min stuss. Jag får lite besök då och då. Mina underlydande kommer dagligen för att utföra diverse hushållssysslor så som att städa och laga mat. Annars är det inte speciellt livat i detta palats, men dagen till ära har jag en dejt i min soffa framåt kvällskvisten. En av alla mina män ska komma för en visit och kanske hålla en arm om mig framför tvn. Här blir det inga fartfyllda aktiviteter då mina brön är fulla med plåster där man kan räkna fläckar av blod och sårvätska om man råkar ut för tristess. Om jag har tur kanske vi utför lite tunggymnastik..

Så många män, så lite tid. Detta börjar bli problematiskt. Jag kan inte under vilka omständigheter som helst låta dom höra talas om varandra. Då har jag satt min sista potät. Då är jag körd. Bränd på bål.

Do not read beauty magazines, they will only make you feel ugly.

259691-136

Jag har aldrig varit så här sexuellt frustrerad i hela mitt tvåsiffriga liv. Handen duger inte i krig längre. Jag måste fråga min doktor på torsdag när mina brön är redo för sexuella aktiviteter. Jag behöver utföra lite svettiga konster i sänghalmen. Dra en runda i baren skulle inte heller vara helt fel.

There's no more you and me.

259691-135

Jag är inte alls bitter över att ni kan tillbringa kvällen i en snygg trasa med dryckjom i ena handen och era slinkor i den andra handen medans jag ligger här i sängen ensam och är lam. Måste ni slänga det rakt upp i ansiktet på mig?

I think that you should treat me like a superstar.

259691-134

Finalmente. Mina brön är på plats. Som jag har längtat! Nu kan jag rulla runt i sänghalmen med alla dessa fantastiska okända män utan att behöva känna skam när bröna tas fram för att få sig en glimt av solen. Dags att införskaffa lite nya slampiga kläder á la Tila anno '03 kanske?

Everything changes but beauty remains.

259691-133

På grund av morgondagens skönhetsoperation har jag gjort en pakt med djävulen. I detta fall är djävulen min chef. Då jag är den enda anställda så innebär det att min chef ska jobba mina timmar samt sina egna vilket är sju dagar i veckan och eftersom jag tydligen är en snäll flicka så lovade jag dyrt och heligt att jag ska jobba extra när mina brön är klara och fina så att han får vara ledig. Kan man dra sig ur mån tro? Eller ska man glädjas åt dom extra slantarna man kan spendera på sommarnöjen eller på nya sexiga underkläder?

Man, I'll put my money where my mouth is.

259691-132

Jag känner mig smutsig och vidrig idag. Ligger i sängen och känner hur känslorna bubblar inom mig. Utan tvekan skulle jag kunna dra täcket över huvudet, stänga av mobilen och sova hela dagen men jag har ett jobb att sköta, tyvärr. Att leva mitt liv är ingen billig historia. Jag är dyr i drift, och varenda penning behövs i min pluska inför min långa sjukskrivning. Trots en sjukskrivning som kommer göra mig några hantverkarhundringar fattigare så tänker jag inte lägga mitt liv som prinsessa på is. Jag har som tur är en bidragsgivare - mormor. Dags att dra på sig ett par slitna och inte allt för vackra arbetskläder och bege sig mot helvetets portar för att tjäna några slantar och spana på alla mina vackra födelsedagspresenter kanske? Att se mina presenter från mina givmilda och älskvärda parhästar kanske kan rycka upp mitt humör ett snäpp, eller kanske den goda maten jag ska inmundiga. Förhoppningsvis kommer jag att stråla innan kvällen är över.

You hate me 'cause I'm everything that you ever wanted to be.

259691-131

Oh lord, have mercy on my soul.
Alkoholen har flödat, paketen är öppnade och champagnen är slut. Jag kunde inte ha haft en bättre födelsedag. Kanske borde man säga födelsedagar då firandet pågick i tre dagar? Frieri, klättring över relingen och andra galenskaper är nu uträttade. Vilda partynätter hamnar nu på hyllan på obestämd tid medans jag om några dagar ordnar nya brön.

RSS 2.0