I got 'em hating 'cause I don't sugar coat a damn thing.

259691-130

Jag har stulit någons tvättstugetid. I'm such a bitch. Jag behöver faktiskt verkligen tvätta eftersom jag ska resa bort på måndag och vill gärna ha ett par rena sexiga underbyxor med mig. Så de så! Nu vet ni vad jag har att roa mig med idag; tvätta, städa och packa. Halleluja, vad roligt jag ska ha..

I got 'em still watching tryin' a learn to be a lady.

259691-129

Jag har verkligen ingenting att tillföra världen i denna stund. Jag är så fruktansvärt besviken att jag inte kan uttrycka mig. Jag skulle ha gett mitt liv för henne. Det här är tacken? Jag återkommer en vackrare dag. Tills dess tackar jag för mig och signar ut.

I got 'em hating my eyes, my thighs, my ride, my style.

259691-128

En riktig kalaspingla är vad jag är. Jag är förälskad i mig själv. När dryckjomet rusat ut i blodet i en faslig hastighet så började stupiditeterna. Vadslagning, ylande och lögneri stod på nattens schema. Om jag hade roligt? Det ryktas om det..

I got 'em all wishing they could come a little closer.

259691-127

Äntligen! Även om jag innesitter en stor förkärlek för intriger där jag är huvudpersonen så är det helt underbart att kunna luta sig tillbaka och njuta av andras intriger. Dom gör mig vild av avundsjuka.

I got 'em lined up in the club, just to get a glimpse of me.

259691-126

Kashing. Nu har örena hittat sin plats på kontot igen. Det firar vi med att shoppa. Jag behöver nya underbyxor och några nya korta att dra på mig för dom kommande festligheterna men framför allt för min alldeles egna dag då jag ska hålla hov. Som födelsedagsbarn är det en självklarhet att jag ska vara den snyggaste puman på stället. Det är min dag och alla ögon ska självfallet inte lämna min kropp. Inte ens för ett ynka ögonblick.

I got 'em turning heads swiftly like peacocks.

259691-126

Dagen med stort D står i farstun och trampar. Förhoppningsvis överlever jag och får uppleva den nya snyggare versionen av mina brön. Det kliar ända ut i fingerspetsarna att få inhandla alla dessa små vackra under som komma skall pryda mina härliga former.

I got 'em dressing like me, then tryin' a compete.

259691-124

Jag har ingen som helst aning om hur många centiliter alkohol jag förtärde under gårdagen. Vill jag ens veta? Som vanligt försvann vettet i samma stund som första droppen alkohol inmundigades. Resultatet av en okänd men allt för stor mängd alkohol blev min klädsel som endast bestod av en reflexväst från vägverket. Det jag trodde skulle bli ett fruktansvärt misslyckande hade motsats inverkan på det motsatta könet. Aldrig har så många män svansat efter mig samtidigt. Kanske ska jag dra på mig den efter jobbet då en ny utgång är ett faktum?

I got 'em hating 'cause I'm looking good and I'm smelling sweet.

259691-123

Nu kastar jag in handduken. Efter jobbet ikväll tänker jag inte spatsera vidare till någon nattklubb och dränka mig i flödande alkohol för att sedan vakna upp men ännu en ny man. Ikväll tänker jag gå raka vägen hem själv. Jag tänker vakna själv. Jag tänker inte slåss om det förbannade täcket ännu en natt.

I got 'em tired and weak from tryin' a keep up with me.

259691-122

Nu gör jag så här igen - sitter här fast jag borde slita ut varenda klädesplagg ur min garderob för att hitta plagg no. 1 att pryda min kropp. Är sminkad och klar med vinet i ena handen och gårdagens klänning sitter fortfarande på. Har sovit i den sen jag slocknade som en klubbad säl hemma hos den okända och namnlösa mannen. Ja, du hörde rätt. Jag slocknade. Lika bra att vi inte utförde sexuella aktiviteter. Han var inte en av dom vackraste jag sett. Han var snarare den fula lilla ankungen. Jag har ingen aning hur det kom sig att jag fick för mig den briljanta idén att följa med honom på äventyr. Han måste ha varit en konung på ragga, eller så tappade jag synen bland alla tomma ölflaskor. Dags att börja gräva i min gömmor mån tro?

I got 'em jealous 'cause their man's eyes don't leave me.


I got 'em wanting to kill me every time they see my bling swing.

259691-121

Efter att ha vaknat på okänd mark idag med den värsta bakfyllan på länge fick jag ta en livlina och ringa en vän som kunde guida mig till rehab. I möte med arbetsterapeften fick jag anstränga mig för att inte kasta upp på bordet. Väl hemma somnade jag om, vaknade och åt en hamburgare för att åter somna om. Nu är jag nyvaken och redo för kvällens festligheter. Ska alldeles straxt duscha av mig bakfyllan och ta mig ett glas vin. Ikväll gör vi det igen, och kvällen till ära ska jag försöka att inte gå hem med ännu en nitlott.

I got 'em staring at me till their bottom jaws drop.

259691-120

Om bara några minuter måste jag ha druckit upp mitt vin och påbörjat min färd ner mot en av dom lokala restaurangerna för att möta upp några pumor. Jag fasar för att kliva ut i kylan då jag som alla andra gånger pryder min kropp med den minsta trasa du kan finna och självklart ingen underdel. Det är som bäddat för urinvägsinfektion har jag hört men vi alla vet att det kostar en hel del att spela i dom högre divisionerna. Efter middagen börjar vi våran resa in i dimmans värld. Om det blir ännu en galen utekväll? Det vet du.

It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone.

För en stund sedan skulle jag steka mig ett par pannkakor i tron om att det var det enda jag kunde laga utan att sätta eld på köket. Nåväl, det började aldrig brinna men en av knivarna smälte. Bladet och skaftet är separata delar i skrivande stund. Är det ens möjligt att lyckas med det? Middagen förtär vi ute på restaurang istället. Jag vet inte om jag vågra husera i köket för ens min inneboende behagar att komma hem igen. Kanske lika bra. Vad tror ni?


Man, y'all ain't ready for this shit I'm doin'.

259691-119

Kanske? Med ett kanske kommer du inte speciellt långt, älskling. Du kan stå där med ditt kanske och trampa. I min värld finns det ingenting vid namn kanske. I min värld är det svart eller vitt. Vinna eller försvinna. Either you do or you don't. Jag gillar raka rör. Tuta och kör. Den dagen tanken slår dig att jag kanske faktiskt är en hyvens kvinna i mina bästa år kommer du stå där tomhänt. Det är synd för jag såg faktiskt potential i dig, faktiskt. Du var ett trevligt tidsfördriv och nattligt sällskap. Jag spelar inte med kanske, tyvärr. Vi spelar inte i samma division. Näste man i kön, kliv fram.

Let's raise a glass to the bitter end.

259691-118

Gott folk, nu ska vi börja med något nytt. Ni ska berätta för mig hur ni ser på mig som person. Jag har en mycket trevlig stamgäst, en av dom få som jag gillar att konversera med men som öppnar sitt hjärta lite väl mycket när han är rund om fötterna. Han tror att jag är kallhjärtad bitch som med åren kommer såra många killar och kliva på deras tår. Han tycker dock att jag verkar ha båda fötterna på jorden, och han tror att jag kommer att komma långt här i livet. Jag vet inte vad jag ska tycka kring det här. Vad ska jag tycka? Kom igen nu, berätta. Jag vill bara ha snuskigt ärliga svar hur skitiga dom är. Risa eller rosa. Du bestämmer. Låt mig få höra.

I need you to need me.

Jag tycker inte om känslan att vara snäll. Jag har blivit för snäll. Jag har blivit en mes. Jag har aldrig varit den som verkligen bryr sig men nu, nu bryr jag mig allt för mycket. Alla vet vi väl hur det slutar? People always leave. Vare sig man är snäll eller inte..

You want to be king without responsibility.


Man, I love my alcohol, what more can I say?

259691-118

Trots onsdagens snefylla med en smula catfight och såriga ben och trots torsdagens löfte om en vit helg bröt jag under gårdagen återigen löftet om att hålla mig ren och hel. Ikväll ska vi återigen vandra hand i hand in i dimman. Friends? Check. Money? Check.

My friends are getting married, I'm just getting drunk.

259691-116

Att på skakiga ben bege sig ner på stan för att inmundiga en frukost när man ser ut som en sönderknarkad hagga i sina bästa dagar ovanför fyrtioårssträcket kan aldrig sluta bra. Alla män man vill visa sin bästa sida för dyker självklart upp vid detta tillfälle. Det är som att någon utövar hämnd och samtidigt står framför mig och skriker "in your face sister". Vad har jag gjort denna värld för ont? Fiskpinnemannen, kräk- och spymannen, putmunsmannen och klamydiamannen - jag gör slut. Det är slut. Over, so over. Hör ni det?

I'm the bitch y'all love to hate.

Nykterist? Javisst. Nu börjar mitt nya nyktra liv. Det firar vi med att rycka in och jobba på min lediga dag. Med denna bakfylla som infinner sig i dag får gästerna passa sig så att jag inte råkar lägga en pizza i ölen. Jag behöver som tur är bara slita i fyra timmar och får ju faktiskt en gratis middag på köpet.

It's gonna be okay?

259691-114

Hur pantad får man vara? Att släppa loss slampan i sig själv fungerar inte i den här staden. Det är ju jäkligt bra att vara efterklok? Synden straffar sig själv. Jag är för dum för att lägga ihop två och två. Här talar vi verkligen om att sona sina brott. Nu finns det ingenting annat än att fortsätta leka under namnet Miss Tila Slampa Tequila. Att finna en redig karl i den här staden är kört för mig för länge sedan. Jag har skitit i det blå skåpet. Jag har bränt alla broar. I thank you all, I'm out.

I believed everything you said.

259691-115

Jag måste genast avstyra mitt lammkött. Vi kan inte gå vidare med det här. Varför kan jag aldrig träffa en pojkspoling som inte är vapendragare med mina gamla rulla-runt-i-sänghalmen-kompisar? Livet som slampa har tydligen sitt pris. För en gångs skull såg jag potential i en varelse av det andra könet. För första gången var jag inte aldrig nöjd. Jag tänkte nästan bortse från hans liv som huligan..

'Cause now I'm drunk again.

259691-113

Jävla barbransch. Min vita vecka både började och slutade idag. Det är abso-fucking-lutely underbart. Ibland har jag så dålig självdiciplin att jag borde bli skickad i skamvrån med pisk på fingrarna. Vem kan motstå ett par goda drinkar vare sig det är måndag eller lördag? En hårt arbetande kvinna behöver också ha lite kul. Den bästa delen i att vara innästlad i barbranschen är att känna alla fantastiska bartenders. Om ens sällskap känner för att slänga in handduken för tidigt på kvällen har man alltid en vän kvar. En vän som står för delar av kalaset. Det är en farlig kombination då det har en tendens att bli mycket av det goda..

Every day and every night I wanna see you, baby.

Hur ska jag snärja denna underbara men ack så unga man?


Give me a second chance.

259691-111

Ett litet tips: Beblanda er aldrig med sportstjärnor. Det slutar aldrig bra. Självupptagna människor som verkar tro att hela världen är deras dansgolv och att dom därav kan göra precis hur som haver. Kliva på vilka tår dom vill. Mest synd att vissa av dessa män ska vara så förbannat snygga.

If you don't love me, why do you raise my hopes?

259691-112

Alkoholen har tappat sin charm. Nu måste jag finna mig en karl som kan hålla pli på mig och se till så jag håller mina smutsiga händer borta från kroglivet. Jag behöver se över mina synder.

I did everything for you.

259691-110

Jag blir så jäkla irreterad på mina uppstoppade så kallade vänner, och alla andra idioter som bor i denna lilla skitstad. Vad är det för fel på att gå ut på en bloody jävla torsdag? Inget. Tydligen är det helt uppåt väggarna om man vill svira till det på en dag som inte inte bär namnet fredag eller lördag. Om jag skulle bege mig några mil norrut till våran vackra huvudstad skulle ingen ställa till med klagosånger om jag skulle nämna att jag vill ut på äventyr i nattens mörker en vardag. Där är det acceptabelt. Här är det inte. Släpp loss era sketna jävlar.

You make me believe.

Jag fick klartecken av doktorn att lägga mig under kniven för inga pengar alls. Jag behöver inte punga upp ett enda öre. Nada. Zero. Noll. Inga pekudas alls. Min lycka är obeskrivlig. Mer skönhetsoperationer åt folket.

Togheter we'll make it through.

259691-109

Jag har nu inmundigat två maltdrycker och känner redan nu att denna kväll kommer gå käpprätt in i dimman, men som alla vet vid det här laget är dimman min bästa vän och vi brukar vandra hand i hand en kväll som denna. Jag tror det är dags att knäcka en till härlig maltdryck och få lite pli på kalufsen. Väl mött, ses i dimman.

And the sky is grey.

Jag har precis avnjutit en öl i duschen. Nu sitter jag här i handduk och med droppande hår. Om 50 minuter entrar min parhäst våran lägenhet och då han är av annat kön och inte tituleras som någonting än något så simpelt som kumpan skulle det vara olägligt om han fann mig naken. Högst opassande. Och i vanlig (o)ordning är jag alldeles för långsam för att svida om till den lilla trasa som ska få pryda min säckiga kropp. Förhoppningsvis säger doktorn i morgon att jag inom en snar framtid får en tid för att lägga mig under kniven så att jag blir lite tightare..
Ops, 45 minuter kvar, tiden tickar.

Jag signar ut.

Dagen till ära går mina djupaste tankar till en av mina närmsta parhästar som har förlorat sin älskade.

I must quit you.

259691-108

Efter att ha satt eld på alla mina obefintliga hjärnceller genom att utföra en tankeverksamhet utan dess like har jag nu insett varför min kropp tackade för sig och slängde in handduken igår. Den eventuella anledningen: 5 utgångar på en vecka. Lite smärta här och där sätter inte stopp för fler galna utekvällar. När vi ses i dimman igen? Onsdag. Be there or be square!

Take a bow.

Min kropp har slängt in handduken. Vilken led eller muskel vi än talar om värker. Kan bero på gårdagens vilda västern. In i dimman gick jag, och allt för långt in. Precis som alla andra gånger. Ågren är på besök men med all rätt. Egentligen vill jag bli slagen gul och blå av mina vänner som ett bevis på min dumhet. Kanske räcker det bara med en bitch slap som pojkspolingen som hade sina händer på min dyrbara kropp ett par gånger för mycket fick. Kebaben på köksbordet påminner mig varje gång jag kliver in i köket att jag borde skjutas. Han borde inte ha varit här. Han borde inte ha sagt det han sa, och han borde framför allt kanske lära sig sin flickväns namn..

There's no tears on my pillow.

Är ännu en uppsägning ett faktum?

Det går bra nu.

På något underligt sätt fick jag för mig att ett tequilarace av högsta grad var en kanonidé halv två i natt. 22 cl ren sprit på femton ynka minuter, behöver jag säga mer? Jag är ett sjunket skepp, men är man en oxe på kvällen så har man inget annat val än att vara en tjur på dagen. Nu måste jag försöka åla mig ur sängen och kurera mig med en dusch för att tvätta av sviterna från nattens äventyr och fylla kistan med ett par nystekta pannkakor innan jag beger mig mot helvetets portar (läs: jobbet) i allt för många timmar. När jag har ridit ut helvetets stormar så är det återigen dags att bege sig in i dimman..

RSS 2.0