I know I'm a sinner but I can't say no.


Efter att ha inmundigat ett par maltdrycker trots mitt uppehåll och efter att ha tagit en springtaxi oxh blivit jagad av en galen taxichaufför slutade min kväll i samma säng som fem-orgasmer-i-rad-mannen. Oh lord. Ni skulle bara veta vilka konster som utspelar sig mellan hans lakan. Efter denna klockrena utekväll har jag på allvar insett att krogen har tappat sin charm, och att jag inte har någon större lust att entra krogvärldens portar tre-fyra gånger per vecka. Jag har kommit till insikt, sing halleluja!

When the heartache is over I know I won't be missing you.


Kan människor sluta benämna sina respektive som pojkvänen, flickvänen, kärleken och andra diverse töntiga ord? Nej, jag är inte bitter (i det här fallet), jag tycker bara att det är urlöjligt. Superdupermegalöjligt. Obeskrivligt löjligt. Vad hände med riktiga namn? Ett annat ord som får mig att vomera är 'älskling' vilket mina parhästar är väl medvetna om och använder det därför extra flitigt när jag är i närheten. Älskling hit och dit. Tramseri tramsera.

Been through this a time or two.


Jäkla skitdag. Jag vill dra täcket över huvudet och stanna där. Kanske gråta en skvätt också. Jag har inte lust att om två timmar infinna mig på jobbet med ett leende på läpparna. Jag vill inte vara trevlig idag. Jag vill inte. Nu ska jag äta frukost, fixa naglarna, lyssna på bra musik och hitta ett par snygga kläder. Kanske kan det hjälpa?

Varför ska du kasta pärlor åt svin?

I never thought you would be the one to play games the way you did.


Problem som är större än vem jag ska dra över efter krogen eller mina minnesluckor efter en natt av för många cocktails är ingenting jag delger er om. Däremot finns det ett stort samhällsproblem som egentligen inte borde få finnas; våldtäkter och alla problem kring att göra en anmälan.
Bara på två veckor har fyra människor av kvinnligt kön råkat ut för manligt överfall i min stad. Det är inte okej! Vi SKA kunna gå hem från krogen själva utan att behöva vara rädda eller behöva betala en okristlig summa pikudas för att färdas en kort promenad hem i taxi. Vi SKA kunna klä oss i det vi själva vill utan att det gör oss mindre värda vid en polisanmälan. Gör som jag, skriv under Vecko Revyns lista, och gör det omgående.

You gotta get down, dance around, floss your style.


Nu brister jag i gråt. Varenda människoliv på denna himlakropp ska till sommarens uteställe nummer ett för att läppja rusmedel och andra roligheter. Alla utom jag. Jag vill inte vara nykterist längre. Jag vill också vara slirig och mingla med alla jag känner och alla jag inte känner. Istället för att knyta vänskapsband och skaka fram några nya fiender så ska jag sitta här med mina nya filmer och klia på mina eksem allena..

I wish I were a stranger, a dancer.


Det är bekvämt att ha städhjälp men jag blir just väldigt bekväm. För jag vet att när mormor entrar min lägenhet varannan vecka för att byta mina lakan (jag får inte tvätta dom själv av den enkla anledningen att jag aldrig byter lakan då) så tar hon med sig sina diskhandskar och drar fram dammsugaren samt dammtrasan. För en liten stund sen plingade hon på dörren med nya handdukar till mig. Förra veckan dök hon förbi med nya lakan och två nya huvudkuddar. Varje gång hon kommer förbi när jag är hemma bitchar hon om min skohylla som inte existerar och alla mina miljontals skor som ligger huller om buller på mitt hallgolv. Jag förstår inte varför hon inte bara köper någonting snyggt och praktiskt som jag bara får godkänna om hon får en hjärtattack varje gång. När jag flyttade in sa hon att hon inte skulle komma på besök innan jag inhandlade en skohylla men då jag tycker att sådana är fula har hon nu insett att hon inte har något val.. Jag håller henne kär ändå. Utan henne skulle jag inte ha ett dugg.

No, we are not afraid although there's much to fear.


Mitt alkoholfria liv är inte alls roligt. Mitt substitut för rusmedel har blivit filmer. Jag har beställt ett x-antal nya filmer jag hade tänkt plöja genom på alla roliga festivitetsdagar som kommer dom närmsta veckorna. Jag tycker inte det här är lattjo, att försöka hitta anledningar att inte svira till det. Var dag är en lustbarhet, right? Jag försöker intala mig själv att det är hysteriskt underhållande att sita allena i soffan framför en film men jag lider nederlag. Jag vill synda.

Save your words because you've gone too far.


För jag ska få en ny tv. För jag ska få en ny tv. Lala la. Nackdelen är att om jag får min efterlängtade tv måste jag stanna hemma på julafton och fira jul trots att jag vill fly land och rike. Jag vill inte behöva låtsas att allting är bra när det inte är det. En tv är dock värt mödan. Speciellt eftersom jag får den inom den närmsta månaden. Jag ska bara måla om minlägenhet först. Tänkte eventuellt börja redan i helgen. Älskade vänner, ni som känner er manade att dra ett strå till stacken, anmäl er här. Tack på förhand.

Take the time and drink that wine.


La precis över mina kort med ett gäng lätt alkoliserade människor på från kameran till datorn och vidare in på ansiktsboken. När jag ögnade igenom alla kort och tittade på mina parhästar så insåg jag att jag borde sluta bitcha och visa uppskattning. Jag har lyckats sålla ut en skön skara pumor. En skara pumor som jag aldrig skulle vilja byta bort mot några andra. Jag har äntligen hittat hem.

I'm that chick you like.

Nu drar jag mig tillbaka i ett försök att lägga partyskorna på hyllan för lite rehab. Någonting min kropp verkligen behöver. Jag klarar inte fler bakfyllor än på ett tag även om natten manliga besök var väl värt en bakfylla. Har precis duschat av mig hans kroppsvätskor och försöker få ner en tallrik havregrynsgröt att stilla bakfyllan med. Nu blir det heller inga fler nya män på ett tag. Dels för att jag mer än gärna träffar denne man igen under nyktra omständigheter och dels för att jag nu fått höra från en utomstående att mitt rykte inte är det bästa i stan. Jag tackar för mig. På återseende.


You play fair with me, I'll play fair with you.


Varför händer alla märkliga saker mig? Bara mig, aldrig någon annan. Om vi bortser från att en av mina parhästar blev biten i klitoris av sitt fem i två ragg. Morgonens händelse var som en scen tagen ur farlig förbindelse. Mannens ex störtade in i lägenheten svart av hat och fullkomligt rabiat. Jag är fortfarande i chocktillstånd och fundersam över vad som verkligen hände egentligen.

I might fuck an ugly bitch, but only when I'm drunk.


Mitt löfte om att endast förtära rusmedel två gånger i veckan har spruckit. Jag måste verkligen skära ner på både alkohol och pojkar. Gårdagens man, vilket kap! Tyvärr, kom vi inte längre än till bas ett då han plötsligt ursäktade sig och sprang ut genom dörren och försvann ut i nattens mörker. Verkligen tråkigt men det gör inte speciellt mycket eftersom han innan det hånglade upp mig mot väggen på det lokala utestället precis så där som jag alltid drömt om. Det står fortfarande i byxan vid bara tanken på honom..

You live your life to only do one thing, have a good time and let your body swing.


I vanlig ordning har jag grava problem med att välja klänning och skor för festligheterna som stampar i farstun. Jag är sinnessjukt stressad och kan verkligen inte välja mellan två klänningar så kvällen till ära bär jag två klänningar. Det får bli ett byte om några timmar innan vi valsar in på dansgolvet. Förpärlan sker praktiskt nog i mitt palats så att switcha klänning på två röda ska inte vara några problem. Ett större problem är dock mitt hår och mina fruktansvärda solekesem. På ett dansgolv är det dock mörkt och jag har svårt att tro att någon har så pass bra mörkerseende efter ett par sköna cocktails. Nu: Packa väskan. Ses i dimman!

Make life a party and then hear the funky loop.


Jag har fått soleksem. Det kliar! Ser ut som jag har fått röda finnar över hela kroppen. Jag tror att jag får behålla trosorna på ikväll. Lika bra. Slipper att riskera att bli på tjocken eller att få någon härlig sjukdom vid namn klamydia, gonoré eller HIV. Vem försöker jag lura? Aldrig bra att behålla trosorna på. Det är ju ett roligt och gratis konditionspass. Sjukdomar och barn får vi lösa på andra sätt.. Endast tiden kan utvisa vad denna kväll har för galenskaper att bjuda på. Jag väntar med spänning.

Life ain't nothing but a party, and the party ain't over yet.


Nattens efterpärla hölls på ett fraktfartyg. Ett jävla fartyg. Ingen liten roddbåt här inte. Tänk er Silja Line fast med färre hytter och mer kalk. Jag och ett par vilda sjömän. Ni anar inte vad ni missade.. Taxin droppade mig 03.47 enligt kvittot och 06.00 skulle jag infinna mig på min arbetsplats. Måste jag säga att jag nästan försov mig och att jag inte hann duscha? Nu ligger jag i sängen och laddar inför kommande kväll. En av mina ögonstenar tar studenten under dagen och det ska självklart firas med pompa och ståt. Nu kör vi. Kör, bara kör. Kör som aldrig förr.

You can be my sugar dumplin' muffin baby punkin' pie.

259691-171

Jag var tvungen att bege mig hem från min solstund nere i parken tidigare än beräknat då fem-orgasmer-i-rad-mannen dök upp med sina parhästar för att lira lite boll några meter från min handduk. Det reste sig i byxan, seriöst. Inte kunde jag minnas att han hade en sån där fuckassfine kropp. Jag kan inte ens tänka på denne man utan att bli helt till mig. Tack vare en av mina vapendragare som på fyllan gick fram till honom och yrade något om att jag är kär i honom, vilket jag absolut inte är, har hon nu bränt alla mina broar. Dags att bege sig ut på skattjakt igen.

RSS 2.0